Otkrijte novi Gucci laboratorij

23.04.2018.

Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele pokrenuo je ArtLab – novo postrojenje za inovaciju, razvoj i proizvodnju Gucci modnih dodataka

Od megapopularne torbe Dionysus do jednako poželjnih Horsebit mokasina ili natikača, Gucci modni dodaci iz repertoara Alessandra Michelea prodaju se nevjerojatno dobro. Čak toliko dobro da su modni dodaci u ukupnom prihodu talijanskog modnog diva lani sudjelovali sa 70% potvrđujući još jednom tezu kako velike modne kuće žive od torbica, cipela i sunčanih naočala.

Objavu dijeli Gucci (@gucci) Tra 19, 2018 u 10:22 PDT

Zbog toga ne čudi da je Guccijev kreativni direktor pokrenuo ArtLab – novo postrojenje za inovaciju, razvoj i proizvodnju Gucci modnih dodataka. Inovacijski centar se nalazi u Casellini nedaleko od Firence i prvi je takav laboratorij u svijetu, a najavljeno je kako će u njemu raditi čak osam stotina zaposlenika. Revolucionaran prostor skriven iza maštovito oslikane fasade obuhvaća trideset i sedam tisuća kvadrata, a interijer je uređen najnovijim primjercima Gucci Décor linije.

Objavu dijeli Gucci (@gucci) Tra 19, 2018 u 6:54 PDT

Postrojenje sadržava prostor za razvijanje prototipa i uzoraka, razvojne laboratorije, laboratorije za testiranje materijala i još puno, puno toga, a sve kao bi Gucci svojim kupcima u budućnosti ponudio još inovativnije, bolje i poželjnije modne dodatke.

Piše: Maja Karnik

Foto: @gucci

Pročitajte i...

Povratak Phoebe Philo?!

Molimo se modnim bogovima da je ovo istina!

Popularni high street brend oduševio divnom kolekcijom pletiva

Kakve trendove najavljuje "Awakening" kolekcija?

Shopping vodič: kožne minice

Najbolje iz highstreet i dizajnerske ponude

▲ Povratak na vrh