Ovih blagdana nosimo božićne džempere na chic način

22.12.2019.

Kako pogoditi pravi omjer blagdanskog kiča i trendi elegancije?

Božićni džemperi, ti kičasti komadi puni blagdanskih simbola: sobova, božićnih drvca, djedova Božićnjaka,  redovito se pojavljuju u velikim količinama i u tipičnim bojama na tim dragim „guilty pleasure“ komadima.  Volimo ih obući za božićne blagdane da do kraja zaronimo u „Christmas Spirit“, ali budimo iskreni, najčešće ih nosimo samo u kući, jer baš i nisu laki za kombiniranje?Nedavno je Bella Hadid pokazala kako ga ipak učiniti više cool, spojivši ga sa neočekivanim crnim cargo hlačama i martama. A u kojem god modnom smjeru ide Bella, mi svakako slijedimo!Zato, ako na božićna okupljanja ipak želite obući ovaj ikonični blagdanski komad, ali ipak zadržati ne samo dostojanstvo, već i svoju titulu stylish fashionistice, svakako pogledajte naše primjere kako ga kombinirati na chic način. Spojili smo tri primjera iz high street dućana na modno zanimljive načine!Nadamo se da ćemo i vas inspirirati da svoj omiljeni komad napokon obučete i van zidova vašeg doma ( ili unutar istih zidova, ali uz dobro društvo!)

PREPPY CHIC ZA BOŽIĆ!

Šareni božićni sweatshirt učinite preppy spojivši ga sa minicom od tvida te koledžicama i rajfom u kosi. Ovaj je styling odličan izbor za stylish božićni ručak s obitelji i prijateljima.

Vesta H&M, rajf LOEFFLER RANDALL, cipele CHRISTIAN LOUBOUTIN, suknja ZARA.

ŠLJOKICE SU UVIJEK DOBRA IDEJA ZA BLAGDANE!

Božićni džemper u nordijskom stilu podignite šljokičastom suknjom kontrastne roze. Budite kao Bella, te navucite još i chunky ćizme i kulersku minimalističku torbicu. Ovaj je outfit dušu dao za Božić u kafiću s prijateljima.

Džemper I suknja H&M, torba RATIO ET MOTUS, čizme MIU MIU

MALO DRUKČIJI BOŽIĆNI DŽEMPER!

Ako ni u ludilu ipak ne želite obući klasični Xmas džemper, probajte ovu zabavnu stripovsku pop art verziju iz Zare. Sparen s ispranim jeansom i visokim čizmama izgledati će blagdanski i cool u isto vrijeme! Dodajte još i naušnice jarkih boja da ostanete u pop art stilu.

Vesta i čizme ZARA, naužnice ROXANNE ASSOULIN, hlače IRO.

Piše: J.R.

Fotografije: Products, Instagram

Pročitajte i...

Stilski trik: zašto nositi jednu jaknu kad možemo dvije

Inspirirali smo se lookom omiljene nam influencerice Emili Sindlev!

High street i dizajnerske opcije za novogodišnje cipele

Uplešite u novu godinu s ovim ljepoticama na nogama

▲ Povratak na vrh