Postoji li bolja reklama od Beyonce?

16.02.2017.

Jednom dizajneru suradnja s pjevačicom za dodjelu Grammyja pokazala se kao izvrstan potez

Ima li za dizajnera bolje reklame od Beyonce i to još na Grammy pozornici? Mnogi bi se rado ponudili odjenuti najpoznatiju glazbenu zvijezdu za najpoznatiji crveni tepih glazbene industrije. Ipak, ta je čast mogla je pripasti samo jednom, a ovog puta Beyonce se odlučila za Petera Dundasa i haljinu iz njegove nove, tek pokrenute modne kuće.

Dundas je još donedavno radio kao kreativni direktor za Cavalli, a kad je s talijanskim brendom raskinuo suradnju, malo tko je znao kako je na pomolu nešto sasvim drugačije. Ipak, Dundas je godinama razmatrao mogućnost da dizajnira pod vlastitim imenom čekajući pravi trenutak da se stvari pokrenu.

Prilika da radi s Beyonce pokazala se kao odličan marketinški potez i idealan način da modnoj i široj javnosti predstavi svoj novi projekt. „Kad radiš s budućom majkom, moraš razmišljati izvan okvira. U takvim okolnostima, traže se drugačije ideje i spretnost, jer se tijelo mijenja,“ izjavio je nakon Grammya.

Za Beyonce je tom prilikom osmislio četiri kreacije sa svojim prepoznatljivim, vrlo glamuroznim potpisom. Dizajner je naglasio kako je još rano za velike planove jer se brend tek razvija. Još nije poznato hoće li prikazivati na nekom od četiri velika tjedna mode, niti gdje će se prodavati, ali je sigurno da priča ima puno potencijala. Čekamo nastavak!

Foto: Profimedia
Maja Karnik

Pročitajte i...

Beyoncé na Instagramu raspakirala adidas x IVY Park kolekciju

Što se krije u jednoj od najiščekivanijih kolekcija sezone?

Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Olivier Rousteing otkrio sve tajne Beyoncéinih scenskih kostima

Kako pop zvijezdu pretvoriti u egipatsku božicu?

Tko je najmoćnija žena u modi ove godine?

Tko vlada modnom scenom 2019. godine?

▲ Povratak na vrh