Predivna jesen Diane Von Furstenberg

NYFW: Diane von Furstenberg
14.02.2017.

[JESEN 2017.] Odlična i hrabra kolekcija s neosporivim komercijalnim potencijalom i mnoštvom odličnih modnih dodataka

Jonathan Saunders nastavlja nizati uspjehe na poziciji kreativnog direktora za Diane von Furstenberg. Ne samo da je rasprodao proljetnu kolekciju prikazanu u rujnu, promijenio logo kompanije i osmislio novi koncept butika i online strategiju, Saunders nevjerojatno dobro poznaje esenciju DVF žene pa je i nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2017. veličanstvena posveta njenoj energiji, zavodljivosti i optimizmu.

U Saundersovoj izvedbi, DVF uzorci izgledaju odvažnije, boje su intenzivnije, a odjeća je unatoč tome zrela i promišljena. Naznaka ekscentrične sofisticiranosti u kontrastu glamuroznih materijala i vune, kolaž silueta, tekstura i boja, i povremeni detalji od krzna, podsjećaju na sedamdesete i hedonizam koji je DVF oduvijek utjelovljivala svojim glamuroznim kreacijama.

 

 

Odlična i hrabra kolekcija s neosporivim komercijalnim potencijalom i mnoštvom odličnih modnih dodataka – potvrda kako je Diane von Furstenberg povukla odličan poslovni potez zaposlivši mladog Škota na čelu svog ateljea.

Maja Karnik
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

5 glavnih trendova nadolazećeg proljeća

Ostaje nam samo pričekati početak ožujka

ELLE NYFW: najvažnije revije, novi trendovi i dizajneri za koje ćete tek čuti

Što smo vidjeli ovog tjedna na New York Fashion Weeku?

Fashion Weeks: službeni raspored svih modnih revija Tjedana mode 2020

Izdvajamo dizajnere koji će se pojaviti u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu

▲ Povratak na vrh