Predstavljanje kolekcije Wang x H&M

17.10.2014.

Globalno lansiranje kolekcije u dvorani Armory on the Hudson u gradu koji ne spava

Jessica Chastain, Mary J. Blige i Dakota Fanning bile su među gostima koji su gledali performans u New Yorku nadahnut kolekcijom predstavljenom na futurističkoj stazi za trčanje koja je bila modna pista. Kolekcija će biti dostupna u 250 trgovina diljem svijeta od 6. studenog.

Zvukovi ulice

DJ Jesse Marco odmah nakon revije preuzeo je pistu i sve pretvorio u plesni podij. Kasnije, hip hop umjetnica Sharaya J otvorila je nastup iznenađenja Missy Elliott. Missy je otpjevala neke od svojih najvećih hitova, uključujući “Get Ur Freak On” i “Work it”. DJ-i Diplo i Jesse Marco nastavili su sa zabavom cijele noći.

 

Mary J. Blige

Mary J. Blige

 

Događaj je bio energičan od samog početka, sa slobodnim trkačima koji su iskoristili modnu pistu za svoj Parkour nastup kojim je započeo performans. Bili su podržani, od strane publike, mahanjem rukavicama za boks od pjene i nošenjem atletske odjeće s natpisima Team Wang i Team H&M. H&M-ova publika širom svijeta pozvana je da sudjeluje u prijenosu uživo koji se prikazivao na stranicama hm.com i alexanderwang.com.

“Želio sam da se svatko opusti i zabavi…”

Osim publike koju su činile poznate osobe i novinari iz modne industrije, nazočni su bili ljubitelji oba brenda. Svoje su pozivnice za događaj osvojili u okviru inicijative golden ticket putem prodajnih automata koji su se nalazili u odabranim trgovinama H&M-a u New Yorku.

“Večerašnji događaj lansiranja kolekcije Alexander Wang x H&M bio je pun energije i istinskog doživljaja koji nadilaze modu; od stava i brzine nastupa, preko improvizirane prodavaonice u okruženju prostorija za presvlačenje do nastupa poznatih osoba kao što su Missy Elliott i Sharaya J na zabavi nakon revije,“ kaže Alexander Wang. “Želio sam da se svatko opusti i zabavi i nadam se da smo to večeras ostvarili.”

 

Margareta van den Bosch i Alexander Wang

Margareta van den Bosch i Alexander Wang

 

Susret mode i sporta

“Večerašnja proslava uistinu je odrazila temu kolekcije Alexander Wang x H&M. Bilo je to kao da ste bili na važnom susretu između mode i sporta i bilo je savršeno lansirati kolekciju upravo ovdje u New Yorku,“ kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Fotografije: H&M press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Otkrijte čizme koje obožavaju Emily Ratajkowski i Chiara Ferragni

Ove čizme u kratkom roku osvojile su srca trendseterica diljem svijeta

Tommy Hilfiger i Zendaya pripremaju zajedničku kolekciju

Nakon uspješne suradnje s Gigi Hadid, stiže nam suradnja sa Zendayom

Ova zima je nezamisliva bez bunde od umjetngo krzna

Umjetno krzno u svim bojama veličinama obilježit će ovu sezonu

Kakve dolčevite nosimo ove jeseni?

Donosimo vam najbolje dolčevite iz aktualne ponude

▲ Povratak na vrh