Price on Request predstavio kolekciju na London Fashion Weeku

17.09.2018.

Mladi hrvatski brend očarao London recikliranim i nadograđenim verzijama arhiviranih Xenia Design komada

Mladi perspektivni bend Price on Request, kojeg vodi kreativka Gala Marija Vrbanić oduševio je londonsku publiku U sklopu London Fashion Weeka je predstavio zanimljivu POR/NO XD kolekciju. Plasman na prestižnom londonskom tjednu mode mu je omogućila nagrada Ones to Watch za istu kolekciju, a koju je osvojio u sklopu Fashion Scouta – internacionalne platforme za mlade dizajnere. Ova se nagrada dodjeljuje jednom godišnje trima mladim svjetskim brendovima.

Kolekcija je publici prikazana u Freemasons Hallu, koji je jedna od lokacija ovogodišnjeg održavanja revija. Uz originalnu kolekciju revijom su predstavljeni i neki komadi za sezonu proljeće/ljeto. Kolekcija je napravljena tako što se interveniralo u 30 godišnju arhivu hrvatskog brenda Xenia Design te se svakom komadu mijenjala njegova prvotna funkcija i oblik. Svaki odjevni predmet je tako reciklirana i nadograđena verzija arhiviranog XD komada.

Kolekciju pogledajte u galeriji!

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i...

Price on Request: od velikog intervjua za Dazed do Elle Boutiquea

Što nam za subotu sprema dizajnerski kolektiv?

Ksenija Vrbanić: "Svi oni koji misle da je sreća negdje drugdje će spoznati nakon stečenog iskustva da je ipak doma najbolje"

Ususret ELLE Boutiqueu by Smartwater razgovarali smo s najuspješnijom hrvatskom dizajnericom, Ksenijom Vrbanić

Price On Request - hrvatski brend koji prkosi svim pravilima

Gala Vrbanić koja stoji iza brenda Price On Request otkrila nam je što će predstaviti na ovogodišnjem ELLE Boutiqueu

Gdje otići u shopping kad vam baš sve drugo dosadi?

Elle je ovog proljeća pripremio pravo iznenađenje za sve one kojima je dosta istih shopping adresa na koje stalno odlaze i u potrazi su za nečim sasvim novim

▲ Povratak na vrh