Psi dobili glavnu ulogu u Marc Jacobs kampanji

11.11.2019.

Resort kolekcija popularnog brenda

Popularni modni brend Marc Jacobs izbacio je kampanju za svoju novu resort 2020 kolekciju, a ulogu na reklamnim fotografijama, osim standardnih modela, dobili su i psići koji su kampanju učinili naprosto neodoljivom.

 

Radi se, naime, o novoj liniji poznatog brenda pod nazivom The Marc Jacobs koja je više orijentirana na streetwear, a kojom se brend želi predstaviti u novom ruhu, onom dostupnijem mlađoj i urbanijoj publici.

 

Na tom je tragu i nova kampanja čije vizuale potpisuje Johnny Dufort, a fotografije krase Lindsey Wixson, Alek Wek, Catherine McNeil, Natalia Montero, Cara Taylor, Naki Depass, Cami You-Ten, Jamily Wernke Meurer, Quinn Mora, Remington Williams i Yilan Hua, uz pregršt preslatkih psića koji kampanju čine neodoljivom i posebnom.

 

 

Ono što ju čini drugačijom je i vizija poznate stilistice Lotte Volkove koja je, u svom prepoznatljivom stilu, predstavila novu Marc Jacobs kolekciju kroz razigrane i eklektične lookove. Cvjetne haljine, puloveri, kaputi u jarkim bojama, šarene čarape i šeširi te, naravno, mnogo upečatljivih cipela čini kolekciju itekako primamljivom.

 

 

Vjerujemo da će se mnogi od predstavljenih komada naći na listama želja fashionistica diljem svijeta. Znamo da na našima sigurno hoće!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Marc Jacobs

Preporučujemo

Pročitajte i...

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Minimalistička elegancija u novoj kolekciji Ana Marije Ricov

Fantastična nova kampanje zagrebačke dizajnerice odaje počast minimalizmu

Rita Ora jesen vidi u strastvenoj crvenoj boji

Pjevačica potpisuje kolekciju za Escadu

▲ Povratak na vrh