Razgovarali smo s Loredanom Bahorić povodom nove kampanje

05.06.2018.

Ujedinjenom vizijom Charlie i Spirit by TB odnosno Loredana i Tomislav Bahorić predstavljaju svoju ljetnu kolekciju naziva Avantgarde Family

U nestvarnoj scenografiji snimljeni su vizuali zamišljeni kroz prikaz generacijskog koda sa snažnom individualnošću svakog pojedinca a povezani su akromatskim komadima, uniseks i oversized odjećom. Kampanju smo iskoristili kao povod za razgovor s Loredanom Bahorić koja nam je otkrila sve o ovoj kolekciji, ali i o tome što će nam u subotu predstaviti na ELLE Boutiqueu by Smartwater!

Upravo ste snimili kampanju za novu Charlie kolekciju. O čemu se radi?

Ujedinjenjem vizija Charlieja i Spirita (brenda Loredaninog sina Tomislava Bahorića, op.a.) odlučili smo predstaviti ljetnu kolekciju. Kolekcija inspirativnog naziva Avantgarde Family izlazi danas i prati ju i genijalan video Suzane Arslani. Pokušali smo predstaviti obiteljski generacijski kod svakog ponaosob kroz modni rukopis Charlieja odnosno Spirit by T.B. odjeće. U kampanji koju i ovaj put potpisuje Mare Milin, kroz apsolutnu bjelinu pokušali smo pokazati galeriju likova koja zapravo postoji u gotovo svakoj obitelji. Odjeća je tu da bi izrazila našu osobnost, a ne obrnuto i to je osnovna premisa kolekcije. Komadi su kompatibilni i sama spolna granica je teško odrediva. Uniseks komadi zapravo savršeno funkcioniraju na oba spola iako ja potpisujem ženski, a Tomi muški dio priče. Radi se o potpuno inovativnom pristupu i nadam se da će vam se svidjeti.

Prošle ste godine proslavili 30 godina karijere. Što vas gura da i dalje idete naprijed?

Imam nevjerojatno nemiran um, i često radim na više stvari odjednom. Ne znam, nisam sigurna, možda dalmatinski geni…

Hoćete li nas uskoro počastiti kakvom revijom u Hrvatskoj?

Da, vrlo vjerojatno zimskom kolekcijom koja će biti predstavljena na atipičan način; bit će predstavljena i u New Yorku u tom obliku, a ima zanimljive obrise u ovom trenutku.

Što ćete nam predstaviti na ELLE Boutiqueu?

Na Elle Boutique stižu zanimljivi monokromatski komadi s ručno rađenim tiskom, bestseller torbe, unikatan nakit… za svakog ponešto, a najviše dobre vibre…

Piše: N.B.
Foto: Mare Milin
Asistent fotografije Milan Krkač
Make up: Simona Antonović
Kosa: Studio Mila
Modeli: Emma (Talia model), Ana N, Marko i Gabrijel (Relatum model), Ana Š, Josip (Midikenn), Kira, Vito, David
Snimljeno u Galeriji Kranjčar
Video: Suzana Arslani

Preporučujemo

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Jessie Bush

Jako cool novozelanđanka!

Super celebrity outfiti s aerodroma

Kako izgledaju zvijezde u tranzitu?

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

▲ Povratak na vrh