Saint Laurent predstavio rodno neutralnu kolekciju!

29.01.2020.

Komadi koje mogu nositi i žene i muškarci mogu se ekluzivno pronaći na njemačkoj MyTheresi!

Već par sezona, osim o trenutno najpopularnijoj temi- održivosti, u modnim se krugovima puno priča i o genderless modi, odnosno onoj rodno neutralnoj. Dizajneri kao da više ne žele propagirati kojem bi spolu što odgovaralo- ako žele, muškarci mogu nositi naoko feminine komade poput recimo ružičaste košulje s volanima, a žene utilitarni praktični bojlersuit ili slične maskuline komade. Čini se da su se modne granice između ženske i muške mode gotovo izbrisale, što svesrdno pozdravljamo!

Jedan od vodećih modnih brendova, pariški Saint Laurent, novom capsule kolekcijom pridružio se ovome trendu. Gender-neutral kolekcija, sastoji se od komada koji nisu isljučivo namijenjeni samo jednom spolu, već otvoreni za nošenje svakome tko ih poželi obući. Ekskluzivno dostupna na njemačkom luksuznom webshopu MyTheresi, sastoji se od komada u rokerskom stilu, po kojemu je brend Saint Laurent, dizajniran pod palicom genijalnog Anthonya Vaccarella, dobro poznat!

Popratna kampanja prikazuje modele oba spola kako u dineru i motelu nekog provincijskog američkog gradića šeću odjeveni u super cool unisex modele brenda- bijeli sako i crne kožne skinny hlače jednako dobro stoje i ženskom i muškom modelu, kao i ostali komadi iz kolekcije poput boemskog oversize kardigana , avijatičarskih naočala ili brogue te kaubojskih cipela.

Ako i vi želite izgledati ovako cool, odjenuvši se u jednakom stilu kao i vaš najbolji prijatelj ili dečko, trk do MyTherese, gdje je kolekcija već dostupna! Mi smo već počeli štedjeti za neke od ovih super komada!

 

 

Piše: J.R.

Fotografije: Saint Laurent

Pročitajte i...

16 najljepših traper haljina stvorenih za sunčano proljeće

Odlični modeli iz high end i high street ponude

Ova odjeća natjerat će vas da počnete vježbati

Moda koja će vas natjerati da zavolite vježbanje

Što se dogodi kad se na istom mjestu pronađu Zoe Kravitz, Juergen Teller i Saint Laurent?

Naša omiljena glumica pojavljuje se na fotografijama  SS20 kolekcije Saint Laurenta

▲ Povratak na vrh