Sestre Šopar imaju novu kolekciju savršenu za ljetne dane

15.05.2018.

U kolekciji za ljeto 2018. sestre Helena i Tamara uz modnu odjeću, predstavile su liniju ručno rađenih naušnica od paške čipke

“Zagrebačkim ulicama” ime je nove kampanje sestara Helene Šopar i Tamare Rebić. Inspirirane proljetnom atmosferom Zagreba djevojke su odlučile prikazati gradski štih koji neodoljivo pristaje njihovim modelima. Ljetne, romantične fotografije snimljene u centru Zagreba na pravi način opisuju ljeto u gradu.

Uz dugačke svilene haljine prožete neizostavnim ručnim radom, prozračne kombinezone te ostale komade izrađene od pomno biranih materijala, sestre su predstavile i nešto sasvim novo – liniju modnih dodataka. Odlučile su svoju već prepoznatljivu povezanost s rodnim Pagom prenijeti i na SOPAR modne dodatke. Na ručno rađenu pločicu od srebra nataknule su prekrasnu, takoder ručno rađenu pašku čipku. Naušnice su izrađene u dvije boje, crnoj i bijeloj te u dvije veličine. Veća naušnica latinskog ime SOL sto u prijevodu znači ‘sunce’ zamišljena je da se nosi samo jedna, dok manje naušnice SAL koje su u prijevodu ‘sol’ dolaze u paru. Utkane u visestoljetnoj tradiciji, sestre su kreirale komad nakita koji je suvremeni i bezvremenski.

Helena Šurić, glavna booking direktorica američkog Voguea, premijerno je nosila naušnice SAL u bijeloj boji na Met Gala večeri u New Yorku prošli tjedan.

Za fotografije kampanje pobrinuo se Filip Koludrović, s kojim je Helena nedavno snimila naslovnicu našeg Ellea. Uz Helenu i Tamaru u kampanji se pojavljuje i mlada uzdanica agencije Midiken, Andrea Jurić koja je svoju karijeru krenula graditi u Londonu. Za šminku se pobrinula Simona Antunović, frizuru Helena Blatančić iz salona Teuta, a manikuru Maja Lamesic iz salona Nokteraj.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Minimalistička elegancija u novoj kolekciji Ana Marije Ricov

Fantastična nova kampanje zagrebačke dizajnerice odaje počast minimalizmu

Psi dobili glavnu ulogu u Marc Jacobs kampanji

Resort kolekcija popularnog brenda

Rita Ora jesen vidi u strastvenoj crvenoj boji

Pjevačica potpisuje kolekciju za Escadu

Domaći mladi modni dvojac pokorava piste

Kakav stil njeguje Les Emaux?

Kako će modni dvojac eNVy room proslaviti 15 godina u modnoj industriji?

Modna bajka s prepoznatljivim pečatom ženstvenosti, glamura i bezvremenske elegancije

▲ Povratak na vrh