Splitski Designer Store Krug predstavio novi modni editorijal

krug Ivan Gudić
14.06.2016.

Editorijal Moody Summer fotografa Ivana Gudića predstavlja aktualne kolekcije za ljeto 2016. Designer Storea Krug

 Mladi splitski fotograf Ivan Gudić napravio je u suradnji sa splitskim koncept storeom Krug editorijal Moody Summer u kojem su dizajnerice Emina Štrkljević, Margita Videtić, Katarina Bilan i Selma Štrkljević Mravak predstavile neke od komada iz svojih kolekcija za predstojeću ljetnu sezonu.

 

krug Ivan Gudić

 

Dizajnerice su predstavile samo dio ponude njihovog storea od laganih ljetnih haljinica, retro košuljica, dugih crnih haljina i ogrtača od ručno tkanog lana koje je upotpunio poznati Little Wonder nakit od ručno rezanog mesinga i poludragog kamenja i kože. Misao vodilja ovog dizajnerskog kolektiva je da predstavi domaćoj i stranoj publici odjeću i nakit koji je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj u limitiranim i malim serijama. Svi materijali su prirodni, a naglasak se posebno stavlja na udobnost i kvalitetu. Za vidjeti ostatak ponude preporučamo da posjetite ovaj predivan prostor u splitskom Getu na adresi Nepotova 1.

Editorijal Moody Summer snimljen je na splitskom pazaru koji je inače jedno od živahnijih mjesta grada Splita i pravi primjer mediteranskog stila života. Fotograf Ivan Gudić snimio je ga je na jedan posve drugi način gdje je pazar poslužio kao kulisa za pomalo neobičan ljetni editorijal u kojem je glavnu ulogu odigrala Tonka Crljen.

 

krug Ivan Gudić

 

 

Foto: Ivan Gudić
Odjeća: Chicks on Chic i Dott.
Nakit: Little Wonder
Styling: Emina Štrkljević
Model: Tonka Crljen/Relatum Models

Preporučujemo

Pročitajte i...

Unajmite savršeni outfit!

Je li posuđena odjeća naša budućnost?

Top 10 naj(pre)prodavanijih luksuznih brendova ove godine

Nekoć prezreni oblik poslovanja, danas postavlja standarde

Kakve je tenisice američka psihijatarica dizajnirala za Nike?

Jesu li princ William i Kate već naručili svoj par?

▲ Povratak na vrh