Pogledajte službenu kampanju za nadolazeći Fashion.hr

27.09.2017.

Jubilarno 25. izdanje Bipa Fashion.hr-a ususret uzbudljivom modnom programu predstavlja službenu kampanju

Vizuale i u ovoj slavljeničkoj kampanji potpisuje nagrađivani modni fotograf Franjo Matković, pod čijim vodstvom već tradicionalno iz sezone u sezonu nastaju prava umjetnička djela.

Inspiraciju za ovu kampanju Matković je pronašao u eklektičnom pristupu modnoj fotografiji zahvaljujući kojem je genijalnim umijećem spojio klasično i moderno. Digitalno manipulirane fotografije šalju i snažnu poruku aktualnog trenutka u kojem se virtualno isprepliće sa stvarnim, a moda savršeno sažima najbolje iz oba segmenta. Moda je kreacija, stvaranje, nadogradnja svijeta viđena očima dizajnera, koji na jedinstven način reinterpretiraju društvo i njegove pojave.

Zaštitno lice kampanje, prekrasna Gordana Dude iz agencije Talia model, u ovoj je kampanji modna heroina koja odolijeva izazovima i manifestira svoju osobnost, snagu i originalnost.

“Cilj mi je bio napraviti vizuale koji su očito digitalno manipulirani i to u tolikoj mjeri da se potpuno izgubi doticaj sa stvarnošću. Želja nam je bila prikazati nešto neopipljivo i prolazno, ali u isto vrijeme čudesno i puno mogućnosti. Moda nam upravo to pruža, beskonačne mogućnosti transformacije i kreacije, a ono što je ključno je snažna ekspresija,” izjavio je Franjo Matković povodom lansiranja kampanje za 25. Bipa Fashion.hr.

U autorskom timu sudjelovala je i Ana Nikačević koja je bila zadužena za styling. Make up je djelo poznatog make up artista Saše Jokovića, dok je frizuru osmislila Katica Topčić, kreativna direktorica Kevina Murphyja i dugogodišnja članica Fashion.hr tima.

Slavljeničko izdanje tjedna mode održat će se od 24. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a svoje nove kolekcije prikazat će poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Luka, Arileo, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, Jamoi te Ivana Janjić.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Mladi dizajneri predstavili nove kolekcije

Sinoć je na pisti Bipa FASHION.HR-a nove kolekcije predstavilo pet modnih brandova - Mates, Jelena Holec, Anthony Avangard, Price on Request i Twins

Drugu večer Fashion.hr-a obilježile kolekcije mladih dizajnera

Drugu večer Bipa FASHION.HR-a obilježile su prezentacije četiri dizajnerska imena, koja su nastupila u sklopu programa CITY NEW NOW

I-gle predstavile novu kolekciju u divnom prostoru Gliptoteke HAZU

Modni dvojac I-gle sinoć je u prostoru Gliptoteke HAZU otvorio još jedno izdanje Bipa Fahion.hr-a

City New Now donosi novi ritam na hrvatsku modnu scenu

Ususret najvećem tjednu mode u regiji, objavljen je program Bipa FASHION.HR-a koji ove sezone donosi brojne novosti

Što se krije iza neobičnog outfita Helene Šopar?

Naslovnicu novog Ellea krasi zanosna Helena Šopar odjevena u neobičnu odjevnu kombinaciju inspirarnu tarotom. No, što se točno krije iza te kombinacije?

Uskoro stiže najveće izdanje Fashion.hr-a do sada

Nacionalni tjedan mode BIPA FASHION.HR, koji ove sezone donosi brojne novitete u konceptu i programu, predstavlja službenu kampanju kao uvod u najiščekivaniji modni događaj ovog proljeća

▲ Povratak na vrh