Što će Rihanna nositi ove jeseni?

28.08.2019.

Naš notes je spreman...

Nakon što je Rihannin FENTY u srpnju lansirao kolekciju “Release 6-19”, na red je stigla nova, pre-fall kolekcija naziva “Release 8-19”, a za koju je obožavani modni brend sada izbacio i službenu kampanju.

 

 

Kampanju sačinjenu od 16 zanimljivih vizuala potpisuje umjetnička fotografkinja Liz Johnson Artur, a fotografije na vrlo nespecifičan način prikazuju novu odjeću i modne dodatke s FENTY potpisom.

 

 

Fotografije su snimljene u Peckhamu u južnom Londonu, gdje Liz već tri desetljeća živi i stvara, a osim ženske povezanosti i prijateljstva koju kampanja tematizira, do izražaja dolazi, jasno, i nova pre-fall kolekcija sastavljena od ženskih odijela pomalo muškog kroja, visokih čizama s potpeticom, kožnih hlača i minica, sjajno krojenih kaputa i sakoa, hoodica…

 

 

Nova FENTY kolekcija “Release 8-19”, koju će zasigurno obožavati ljubiteljice Rihannine estetike kao i poklonice streewtweara, dostupna je od danas, 28. kolovoza, na online platformama brenda, a izložbu fotografija sjajne Liz Johnson Artur “If you know the beginning, the end is no trouble” možete pogledati sve do 1. rujna u South London Gallery.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Fenty

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh