Što Kate Moss nosi ove zime?

06.11.2019.

Holiday kolekcija poznatog modnog brenda

Popularni modni brend Coach snimio je kampanju “Wonder For All” za svoju blagdansku kolekciju okruživši se prijateljima brenda prenoseći poruku o inkluzivnosti, autentičnosti i optimizmu.

U novoj Coach kampanji glavne uloge igraju Yara Shahidi, Kate Moss, Megan Thee Stallion, te Spike i Tonya Lee, dok je za divne vizuale zaslužan poznati fotograf  Juergen Teller.

Kampanja, snimljena na ulicama New Yorka, priča priču o optimizmu i zajedništvu unatoč razlikama, kao i o povezanosti koju u nama budi nadolazeće blagdansko ozračje i ljubav prema modi.

Blagdanska kolekcija obiluje sjajnim odjevnim komadima i modnim dodacima po kojima je brend poznat, a u fokusu su iznova torbice različitih modela, oblika, boja i veličina koje će zasigurno zapeti za oko poznatim svjetskim trendsetericama.

Brend nije zanemario niti druge odjevne predmete poput haljina s uzorkom, toplih bundica, popularnih hoodica, sjajnih kožnih kaputa i super visokih čizama koje ćemo, čini se, nositi i ove zime. Što se nas tiče, najradije bismo sve komade preselili u naše garderobe!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Coach

Pročitajte i...

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

▲ Povratak na vrh