Što nositi na ples na kiši?

30.08.2019.

Nevjerojatno lijep video modne marke

Hailey Bieber je postala zvijezda reklamne kampanje za jesen-zimu modne kuće Miu Miu. 22-godišnja manekenka pojavila se u novom kratkom filmu modne marke. Zajedno s drugim modelima istražuje vilinsku šumu u odjeći iz nove kolekcije.

 

 

Osim Haley, u kratkom filmu marke sudjelovale su Gene Campbell, Adut Akech, Abby Champion, Megan Roche, Aliet Sarah i Tang He. U videu se modeli opuštaju na livadi, plešu po kiši  i uživaju u toplim i sunčanim trenucima u prirodi. Prelijepe kadrove zsnimio je fotograf Eddie Wrey, dok su za kosu i šminku zaslužni frizer Anthony Turner i vizažistica Diane Kendal.

 

 

 

„Kombinacija nadahnuća za jesenju odjeću i mjesta koja podsjećaju na vrijeme berbe drže gledatelje inspiriranim za nadolazeću sezonu. U našoj svakodnevnici koju obilježava doba Insta-fotografija, istražujemo više fotografskih trenutaka na farmama, kao i na velikom otvorenom prostoru”, rekla je Dalia Strum. “Ideja o tome kako izgledati i osjećati se glamurozno u tim okruženjima obično je krajnje neobična, pa ideja da ova kampanja ostvari tu misiju motivira gledatelje da pokušaju isti podvig.”

Miu Miu često potiče ženska prijateljstva u svojim kampanjama.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Miu Miu

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh