Što se krije iza neobičnog outfita Helene Šopar?

23.02.2018.

Naslovnicu novog Ellea krasi zanosna Helena Šopar odjevena u neobičnu odjevnu kombinaciju inspirarnu tarotom. No, što se točno krije iza te kombinacije?

“Čini me iznimno sretnom što sam imala priliku s izvrsnim timom kreirati ovu netipičnu modnu priču inspiriranu tarot kartama. Stvaranje priče bilo je pravi stilistički izazov koji je podrazumijevao pomno istraživanje i potragu za inspiracijom u nazivu i značenju pojedinih karata,” otkrila nam je stilistica Ana Nikačević koja je bila zadužena za sve odjevne kombinacije koje je Helena nosila ispred objektiva fotografa Filipa Koludrovića. “Karta koja me od samog početka najviše inspirirala bila je “Visoka svećenica”, karta koja predstavlja intuitivnu poluženu-polubožicu velike kreativne energije koja je gotovo uvijek prikazana u bijelom s oglavljem. U našoj priči to je uprizoreno haljinom s potpisom Envy Rooma upotpunjenom rukavima od tila i oglavljem, a Helena Šopar je to savršeno dočarala svojom transformativnom energijom, eteričnom i gotovo mističnom ljepotom.”

Helena Šopar u ulozi visoke svećenice

I sve ostale odjevne kombinacije koje Helena Šopar nosi u velikom editorijalu u novom Ellu inspirirane su tarot kartama. Poznata hrvatska manekenka za naslovnicu je tako uskočila u ulogu visoke svećenice, ali nosila je i kombinacije inspirirane kartama ljubavnika, smrti, mjeseca, carice, vraga, sunca, snage i pustinjaka. Kako to izgleda i kako se Helena našla u svim spomenutim ulogama otkrijte u novom Elleu koji ovog mjeseca dolazi u raskošnom izdanju na više od 200 stranica!

Ljubavnici

Mjesec

Novi Elle potražite na svim kioscima od 20. veljače.

ELLE. Ljepota je unutra.

Piše: N.B.
Foto: FIlip Koludrović
Styling: Ana Nikačević
Kosa: Ante Pažanin (salon Glamour)
Makeup: Simona Antonović
Modeli: Helena Šopar (Midikenn) i Ljubiša Grujić (Demon Model Management)

Preporučujemo

Pročitajte i...

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Elle 2019 Women In Hollywood: najbolje crne haljine!

Naši američki kolege odali su počast heroinama Hollywooda

Bajkoviti nadrealizam uvodi nas u modnu jesen

Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

Koji je vaš modni alter ego?

Ljeto donosi novi modni đir

▲ Povratak na vrh