Tko je novi anđeo Victoria’s Secreta?

05.04.2019.

Poslije Barbare Palvin, stiže novo lice

Predstavljen još jedan novi anđeo u jednoj od najpoznatijih marki donjeg rublja. Danas je Victoria’s Secret objavio da je Leomie Anderson službeno dobila svoja krila. 25-godišnji model preuzeo je Instagram kako bi podijelio uzbudljive vijesti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leomie Anderson (@leomieanderson) on Apr 4, 2019 at 6:06am PDT

“Još uvijek sam u šoku … to je nešto o čemu sam se čak bojala sanjati jer nikad nisam pomislila da će se ostvariti, ali sam ludo uzbuđena što mogu objaviti da sam najnoviji anđeo Victoria’s Secreta!” Leomie je napisala.
“Ne mogu ni to vjerovati … Hvala Bogu, mojoj obitelji, Edu, Monici, Johnu, Sophiji, Michelle i svima drugi koji su ovaj nekada nevjerojatan san pretvorili u stvarnost.”

 

 

Prije dva tjedna Barbara Palvin i Alexina Graham također su otkrile da će se pridružiti elitnim redovima. Anderson će hodati s njima, kao i s ostatkom bande VS, na svojoj prvoj ‘službenoj’ reviji kao anđeo. Podrijetlom iz Londona, Anderson je svou prvu reviju odradila za Marca Jacobsa. Prethodno je hodala u četiri uzastopne revije Victoria’s Secret, a prvi put se pojavila 2015. (nakon tri pokušaja).

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Savršeno tijelo - beauty tajne supermodela Doutzen Kroes

Kako manekenka i majka dvoje djece uspijeva zadržati tijelo u formi?

Najluđi beauty rituali anđelica Victoria's Secreta

Jeste li spremni za masažu zmijama?

Još jedna posve neobična kombinacija Belle Hadid

Kad tjelesne proporcije spase stvar...

▲ Povratak na vrh