Tko je sve prisustvovao danu sjećanja na Karla Lagerfelda?

21.06.2019.

Grand Palais je ugostio kremu modne i umjetničke scene

Sinoćnje događanje u čast Karlu Lagerfeldu u palači Grand Palais (koju su organizirali Chanel, Fendi i brend Karl Lagerfeld) bila je sve što ste ikada mogli zamisliti, kada se radi o obilježavanju života jedne modne ikone. Gosti su stigli obućeni u Chanel, a oni najposvećeniji čak su se pojavili i s naušnicama na kojima je spisana riječ Karl.

 

 

Sjećanje na nedavno preminulog slavnog dizajnera započelo je čitanjem Tilde Swindon, nakon čega je uslijedio recital Care Delevingne koji je mnoge dirnuo, a završilo je s Pharrellom Williamsom koji je zatražio od 2000 ožalošćenih (koje su uključivale Claudiju Schiffer i prvu damu francuske Brigitte Macron) da zaplešu u čast jednog čovjeka: Karla Lagerfelda.

 

 

Spektakl koji je osmislio kazališni dizajner Robert Carson, započeo je u 18:30 s likom Karla koji se pojavio na trima ogromnim zaslonom koji su se nalazili unutar palače. Bio je odjeven u svoj zaštitni znak – crno odijelo, smješten na rubu stola i razgovarao s publikom, kao da je to samo još jedan radni dan.

 

 

Gigi Hadid se nasmijala kad se prisjetila njegove sposobnosti da kaže “ne”. Baz Luherman opisao je njegovu opsesiju gledanja prema naprijed, nikad se ne osvrćući. Drugi su se sjetili njegovih nepogrešivih manira (uvijek je svima pisao rukom pisane bilješke) i načina na koji bi se oprostio od svake pojedine osobe u njegovom studiju prije no što je noću otišao kući.

U galeriji otkrijte tko je sve prisustvovao događanju:

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimeida

Preporučujemo

Pročitajte i...

Jameela Jamil pokazala nam je kako nositi print!

Od seksi zavodnice do ekscentrične elegancije

Nova linija Lancel torbica nosi ime Ellie

Iz Lancela nam stiže nova stylish hobo torba

Kendall je najavila veliki povratak naked haljine

Naked haljina s bladganskim twistom

7 torbi koje smo obožavali u 2019.

Koje su najpopularnije torbe u godini na izmaku?

Allesandro Dell'Acqua napušta Rochas!

Odlazak kreativnog direktora iz francuske kuće

▲ Povratak na vrh