Tko je sve prisustvovao danu sjećanja na Karla Lagerfelda?

21.06.2019.

Grand Palais je ugostio kremu modne i umjetničke scene

Sinoćnje događanje u čast Karlu Lagerfeldu u palači Grand Palais (koju su organizirali Chanel, Fendi i brend Karl Lagerfeld) bila je sve što ste ikada mogli zamisliti, kada se radi o obilježavanju života jedne modne ikone. Gosti su stigli obućeni u Chanel, a oni najposvećeniji čak su se pojavili i s naušnicama na kojima je spisana riječ Karl.

 

 

Sjećanje na nedavno preminulog slavnog dizajnera započelo je čitanjem Tilde Swindon, nakon čega je uslijedio recital Care Delevingne koji je mnoge dirnuo, a završilo je s Pharrellom Williamsom koji je zatražio od 2000 ožalošćenih (koje su uključivale Claudiju Schiffer i prvu damu francuske Brigitte Macron) da zaplešu u čast jednog čovjeka: Karla Lagerfelda.

 

 

Spektakl koji je osmislio kazališni dizajner Robert Carson, započeo je u 18:30 s likom Karla koji se pojavio na trima ogromnim zaslonom koji su se nalazili unutar palače. Bio je odjeven u svoj zaštitni znak – crno odijelo, smješten na rubu stola i razgovarao s publikom, kao da je to samo još jedan radni dan.

 

 

Gigi Hadid se nasmijala kad se prisjetila njegove sposobnosti da kaže “ne”. Baz Luherman opisao je njegovu opsesiju gledanja prema naprijed, nikad se ne osvrćući. Drugi su se sjetili njegovih nepogrešivih manira (uvijek je svima pisao rukom pisane bilješke) i načina na koji bi se oprostio od svake pojedine osobe u njegovom studiju prije no što je noću otišao kući.

U galeriji otkrijte tko je sve prisustvovao događanju:

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimeida

Preporučujemo

Pročitajte i...

Modni report: Najbolji lookovi s Louis Vuitton AW/2020 revije

Što je legendarna kuća na čelu s Virgilom Ablohom predstavila u Parizu?

Novi modni hommage luksuznog brenda Davidu Bowieju

Hugo Loves Bowie posveta je  omiljenom pjevaču na 4. godišnjicu smrti

Milano streetstyle trendovi: cipele i torbe

Posljednji trendovi s milanskih ulica

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

ASOS je uveo super opciju koja će promijeniti način na koji kupujete odjeću

Odjevni predmet od sad možete vidjeti na različitim tipovima tijela

▲ Povratak na vrh