Tomislav Bahorić predstavlja neobičnu novu kampanju pod imenom “NO EGO”

01.12.2017.

Tomislav Bahorić koji stoji iza brenda Spirit by T.B. predstavio je neobične vizuale svoje nove kampanje koja nosi naziv "NO EGO"

U glavnoj ulozi našao se model Robert Bojanić našminkan tako da izgleda kao da se netom prije snimanja našao u kakvoj tučnjavi. Model nosi komade iz Bahorićeve posljednje kolekcije kojom vlada crna neboja.

Akromatizam je oduvijek prisutan u njegovom radu, a crna, kako kaže, naglašava avangardnu nosivost. U kolekciji su se u kontrastu našli uski i oversized komadi, ručno završenim detaljima dodana je dubina kolekciji dok je čistoća linija podcrtana sirovima rubovima na kožnim jaknama i ruksacima.

“Odjeća i njen odabir oduvijek puno govore o nama. Ego je katalizator onog što nosimo. Slušajući um zatvaramo put slobodi izražavanja i osjećat ćemo se nesigurno u takvoj odjeći. Kad se bez razmišljanja prepustimo, napravit ćemo pravi odabir i biti ono što jesmo NO EGO,” naveo je Bahorić u priopćenju za medije.

U nastavku pogledajte cijelu kampanju.

Tekst: PR
Foto: Zvonimir Ferina
Makeup: Kasandra
Model: Robert Bojanić (Relatum Model)

Preporučujemo

Pročitajte i...

I-gle predstavile novu kolekciju u divnom prostoru Gliptoteke HAZU

Modni dvojac I-gle sinoć je u prostoru Gliptoteke HAZU otvorio još jedno izdanje Bipa Fahion.hr-a

Zavirite u novu kolekciju hrvatskog brenda Etna Maar

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar predstavlja nam novu kampanju za svoj brend nazavnu "Run Etna Run 18"

Stigla je zanosna proljetna kolekcija brenda A'Marie

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja nam novu kolekciju za proljeće 2018. godine

Uskoro stiže najveće izdanje Fashion.hr-a do sada

Nacionalni tjedan mode BIPA FASHION.HR, koji ove sezone donosi brojne novitete u konceptu i programu, predstavlja službenu kampanju kao uvod u najiščekivaniji modni događaj ovog proljeća

Zavirite u novu kolekciju hrvatskog brenda CHYPKA

U prepuno mkulubu Opera predstavljena je nova kolekcija mladog brenda CHYPKA

Hrvatski dizajner u finalu prestižnog natjecanja u Novom Zelandu

Hrvatski dizajner Damir Begović jedan je od finalista prestižnog natjecanja iD International Emerging Designers koje se održava jednom godišnje u Novom Zelandu

▲ Povratak na vrh