Topshop lansira kolekciju vjenčanica

30.01.2017.

Za štedljive mladenke!

Otkada se prije par mjeseci britanski high-street brend Topshop vratio ponovno u naše živote, napokon vrativši dostavu u Hrvatsku, svake vijesti o omiljenom butiku s nestrpljenjem dočekujemo.

Posljednje vijesti iz Topshopa razveselit će sve djevojke koje u skorije vrijeme planiraju vjenčanje, a za haljinu koju više od jednom vjerojatno neće nositi ne žele izdvojiti basnoslovne količine novca.

Naime, ovoga travnja u prodaju dolazi prva Topshop bridal kolekcija koja će uključivati vjenčanice, haljine za djeveruše, donje rublje, kao i sve potrebne modne dodatke za ovaj posebni dan.

U kolekciji o kojoj se još malo zna bit će predstavljeno pet modela vjenčanica s cijenama koje se kreću oko £350, i puno povoljnijim cijenama za haljine djeveruša – od čak £85.

Lansiranje se očekuje u travnju ove godine – na vrijeme za sva ljetna vjenčanja!

Foto: ELLE UK

Preporučujemo

Pročitajte i...

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

Glamurozni ulazak na hrvatsko tržište modne tvrtke MONA

Brojne poznate Hrvatice i predstavnici medija uživali su u elegantnoj atmosferi zagrebačkog Muzeja Mimara gdje je upriličena večera za osamdeset odabranih uzvanika i prezentacija limitirane kolekcije „Moonlight“ s potpisom poznate modne tvrtke Mona.

Modne boginje Mary Katrantzou u hramu Posejdona

Revija u suradnji s Bvlgarijem kao počast rimskoj marki s grčkim korijenima

▲ Povratak na vrh