Zašto svi govore o vjenčanicama?

Vjenčanice
11.04.2014.

Upozorenje: ne morate planirati vjenčanje kako biste zbog sugestivnih fotografija koje slijede postali 'bridezilla' ili 'povampirena mladenka'

Sve donedavno američka dizajnerica Vera Wang bila je ‘zaštitno lice’ couture vjenčanica.

Kako je kriza počela nagrizati tržište luksuzne prêt-à-porter mode, haute couture da ne spominjemo, sve se više modnih kuća okreće vjenčanicama. Inspirirajte se najzanimljivijim kreacijama iz proljetno-ljetne prêt-à-porter kolekcije za 2014.

Poslovno-modna genijalka Natalie Massenet bila je jedan od prvih koja je prepoznala upražnjeno mjesto na tržištu vjenčanica pa im je na svom e-butiku Net-a-Porter posvetila čitavu kategoriju.

Uskoro su se lepršavom i na krizu vrlo otpornom svijetu njene online prodaje vjenčanica pridružila najutjecajnija dizajnerska imena.

Prošvrljali smo Net-a-Porterovom kategorijom Wedding i izdvojili nekolicinu najpoticajnijih kreacija.

Sigurno će vas inspirirati da svoju vjenčanicu skrojite po uzoru na one s potpisom Temperley London, Sophije Kokosalaki, Antonija Berardija, Matthewa Williamsona, Marchese, Rolanda Moureta, Nine Ricci…, trenutačno najčešćih izbora stylish mladenki diljem svijeta.

Tko zna, možda se odlučite i na kupnju (čak i ako niste zaručeni). Što god činili, nadamo se da ćete izbjeći sindrom ‘bridezille’ ili ‘povampirene mladenke’ ;)

Tekst: M.B.
Foto: Imaxtree.com, Net-a-porter.com

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh