Trendseterica koja je proslavila uzorak mjeseca

30.08.2019.

Nova kolekcija Marine Serre

Francuska modna dizajnerica Marine Serre popela se na listu najzanimljivijih novih imena u svijetu mode. Njezin prepoznatljivi print mjeseca, koji se nalazi na gotovo svakom odjevnom predmetu s njezinim potpisom, okupirao je društvene mreže uselivši se na #ootd fotografije vodećih svjetskih trendseterica.

 

 

Uzorak mjeseca koji Marine obožava čini okosnicu i njezine najnovije kolekcije namijenjene nadolazećoj sezoni jesen/zima 2019., a za koju je upravo izbacila kampanju. Kolekcija odiše futurističkom estetikom i pomalo alternativnom, buntovnom punk vibrom.

 

 

Odjevne komade s Marine Serre etiketom odlikuju interesantne, odvažne siluete i inovativni materijali, a u kolekciji glavnu riječ vode sjajni kompletići od jeansa, dugačke rukavice i čarape (naravno, s printom mjeseca), kombinezoni, haljine i bodiji izvrsni za mix&match stiliziranje.

 

 

Što se pak palete boja tiče, Marine je traper plavu, crnu, bijelu i sivu sjajno “podebljala” infuzijom neonske ružičaste i zelene podigavši čitavu kolekciju na neki novi nivo. Veselimo se vidjeti kako će ove izvrsne statement komade kombinirati popularne fashionistice!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Marina Serre

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh