U centru Zagreba predstavljena nova H&M Studio S/S 2018 kolekcija

28.02.2018.

Nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija predstavljena je sinoć na intimnoj večeri, u privatnom stanu, u samom centru grada u krugu modnih urednika, novinara i stilista

Fuzija mode i gastronomije oduševila je sve prisutne koji su uživali u gastronomskim delicijama chefa Priske Thuring i pastry chefa Roberta Bašića, dok je za dekoraciju stola bio zadužen akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja. Ovakav originalan i jedinstven koncept još jednom je pokazao kako su H&M druženja uvijek ona o kojima se dan poslije najviše s oduševljenjem priča.

Nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija vodi nas na putovanje kroz Japan, od urbanog i dinamičnog Tokija, do brežuljaka i veličanstvenog Kyota. Sva ta kontrasna okruženja razvila su u dizajnerskom timu afinitet prema minimalističkom japanskom dizajnu, mirnoj gracioznosti i čistim bojama.

“Osim suptilnih kimono rukava i detalja na vezanje, također smo željeli inkorporirati estetiku odjeće za rad kako bi naglasili kroj i suvremenost. Naš doživljaj Japana je ono što je svakako ostavilo traga u dizajniranju. Metalni gumbi i pričvršćivanje suptilno aludiraju na urbanu metropolu, dok sirovi rubovi i ručno zalijepljene prugaste tkanine izazivaju prirodniju stranu zemlje”, izjavila je Angelica Grimborg, koncept dizajner H&M Studio.

Rita Rumora

Ivana Pavić i Ana Nikačević

Kolekcija H&M Studio S/S 2018. bit će dostupna od 1. ožujka.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Bianca Valle

Ova stylish holistička nutricionistkinja iz New Yorka odlična je inspiracija za #Stayathome outfite!

Outfiti za vašu gornju polovicu za #WFH video konferencije

Gore košulja, a ispod stola čupave papuče!

H&M Conscious kolekcija puna je predivnih ljetnih komada

Poznati brend izbacio kolekciju za proljeće/ljeto 2020.

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

▲ Povratak na vrh