U centru Zagreba predstavljena nova H&M Studio S/S 2018 kolekcija

28.02.2018.

Nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija predstavljena je sinoć na intimnoj večeri, u privatnom stanu, u samom centru grada u krugu modnih urednika, novinara i stilista

Fuzija mode i gastronomije oduševila je sve prisutne koji su uživali u gastronomskim delicijama chefa Priske Thuring i pastry chefa Roberta Bašića, dok je za dekoraciju stola bio zadužen akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja. Ovakav originalan i jedinstven koncept još jednom je pokazao kako su H&M druženja uvijek ona o kojima se dan poslije najviše s oduševljenjem priča.

Nova H&M Studio proljeće/ljeto 2018. kolekcija vodi nas na putovanje kroz Japan, od urbanog i dinamičnog Tokija, do brežuljaka i veličanstvenog Kyota. Sva ta kontrasna okruženja razvila su u dizajnerskom timu afinitet prema minimalističkom japanskom dizajnu, mirnoj gracioznosti i čistim bojama.

“Osim suptilnih kimono rukava i detalja na vezanje, također smo željeli inkorporirati estetiku odjeće za rad kako bi naglasili kroj i suvremenost. Naš doživljaj Japana je ono što je svakako ostavilo traga u dizajniranju. Metalni gumbi i pričvršćivanje suptilno aludiraju na urbanu metropolu, dok sirovi rubovi i ručno zalijepljene prugaste tkanine izazivaju prirodniju stranu zemlje”, izjavila je Angelica Grimborg, koncept dizajner H&M Studio.

Rita Rumora

Ivana Pavić i Ana Nikačević

Kolekcija H&M Studio S/S 2018. bit će dostupna od 1. ožujka.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Trendseterice obožavaju gingham uzorak!

Kako uklopiti popularni gingham uzorak u svakodnevne kombinacija?

Što se dogodi kada se spoje Nike i Stranger Things?

Limitirana kolekcija koja odiše retro šarmom

20 slamnatih šešira koji će vam uljepšati ljeto

Ni ovo ljeto neće proći bez omiljenog modnog dodatka!

Za koga je Alyssa Coscarelli dizajnirala capsule kolekciju?

Što nam donosi suradnja trendseterice Alysse Coscarelli i brenda Petite Studio ?

20 kupaćih kostima neodoljivih ljetnih uzoraka

Sve što nam je potrebno za razigrano ljeto

▲ Povratak na vrh