U Parizu minutom šutnje započela revija zadnje Chanel kolekcije legendarnog Karla Lagerfelda

05.03.2019.

Modna pista inspirirana je njegovim rodnim gradom

Rijetko kad se moglo vidjeti toliko suza na modnoj pisti kao što je to danas bio slučaj na reviji Chanela u Parizu. Modni svijet se okupio kako bi odao počast modnoj ikoni Karlu Lagerfeldu koji je nedavno preminuo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRAVELIST.COM (@kravelist) on Mar 5, 2019 at 3:07am PST

 

Grand Palais (Velika palača) u Parizu transformirana je u alpsku idilu inspiriranu rodnim mjestom Lagerfelda, Hamburgom. Revija je počela dirljivom minutom tišine koja je bila ispunjena velikim poštovanjem svih nazočnih, prije nego što je jedna od najomiljenijih muza Lagerfelda otvorila reviju – Cara Delevingne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Pitanguy (@chrispitanguy) on Mar 5, 2019 at 2:36am PST

 

Nosila je crno-bijeli kaput u klasičnom Chanel uzorku, ukrašen bisernom ogrlicom, i odgovarajućim fedora šeširom. Britanska manekenka je izgledala fantastično dok je hodala na posljednjoj reviji pod kreativnom palicom legendarnog Karla.

 

 

– Svaki put kad pokušam pisati o tom čovjeku, dođe mi da zaplačem. Promijenio je moj život, vjerovao je u mene kada mnogi drugi nisu. Delevingne je napisala za Lagerfelda. – On je bio vizionar, genije, ali više od toga … dragi prijatelj. Izvan mode, bio je jedan od najzanimljivijih i brižnijih muškaraca koje sam ikada upoznala … Njegovo naslijeđe će živjeti zauvijek. Nedostaje mi više nego što bih ikad mogla opisati. Voljela bih da sam ti stigla reći koliko si mi značio.” Napisala je Cara u dirljivoj objavi na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Feb 19, 2019 at 3:18pm PST

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

LVMH će osnovati modnu nagradu u čast Karla Lagerfelda

Dodjela nagrada za mlade dizajnere LVMH zakazana je 4. rujna u Parizu

Met priprema izložbu o Karlu Lagerfeldu

Njujorški muzej spreman je odati počast pokojnom dizajneru

▲ Povratak na vrh