Uskoro ćete moći kupiti odjeću kojom Kim Kardashian oblikuje svoje tijelo

26.06.2019.

Spanx dobiva opasnu konkurenciju

Nakon što je prošlog tjedna najavila KKW Beauty Body Collection (podlogu za tijelo), Kim se danas ponovno pojavila kako bi objavila svoj najnoviji poslovi poduhvat, Kimono by Kim Kardashian West.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 24, 2019 at 1:14pm PDT

Nakon što nije uspjela pronaći “shapewear” odjeću koja bi se slagala s njezinim tonom kože i pružala podršku, Kim Kardashian počela je razvijati Kimono by Kim Kardashian West, kolekciju bodija za oblikovanje tijela za koju kaže kako je 15 godina u izradi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIMONO (@kimono) on Jun 25, 2019 at 5:55am PDT

“Kimono je rezultat Kiminog osobnog iskustva s odjećom za oblikovanje tijela, a potiče ga njezina strast da stvori istinski promišljeno i tehnički razrađeno rješenje za svako tijelo”, objasnila je tvrtka na web-stranici. Svaki komad je dizajniran za “poboljšanje, glatkoću, dizanje ili oblikovanje”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 25, 2019 at 6:00am PDT

 

“Već 15 godina strastveno radim na tome. Kimono je moje shvaćanje odjeće za oblikovanje tijela i rješenja za žene koje rade”, objasnila je u Instagramu objavi vijesti. “Uvijek bih izrezala svoj shapewear kako bih napravila vlastiti stil, a bilo je i toliko puta da nisam mogla pronaći boju koja bi se mogla stopiti s mojim tonom kože, pa sam odlučila sve to riješiti.”

Mnoge obožavateljice zasigurno jedva čekaju isprobati odjeću koja obećava oblikovati nas kao Kim K.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh