Vans potražio inspiraciju u 70-ima i izbacio odličnu novu kolekciju

17.01.2019.

Klasične siluete u novom ruhu

Volite li upečatljivu obuću koja svojim dizajnom odmah privlači pažnju i koja podiže čak i one outfite koji vam se pri izlasku iz stana čine nekako dosadnima, bit ćete oduševljeni novom šarenom kolekcijom koja dolazi s potpisom Vansa.

 

 

Popularni modni brend Vans potražio je inspiraciju u sedamdesetima i kreirao zanimljivu patchwork kolekciju cipela kojoj neće moći odoljeti mnogobrojni obožavatelji kultnog brenda, ali i svi oni koji vole ponešto drugačiju obuću.

 

 

Radi se, naime, o redizajnu svima dobro poznatih, klasičnih silueta super popularnih Vans tenisica pa su modeli Era, Sk8-Hi i Slip-On osvanuli u posve novom šarenom patchwork izdanju. Tenisice već na prvi pogled privlače pažnju u zanimljivim kombinacijama jarkih boja poput crvene, narančaste, ružičaste i plave, ali i vrlo interesantnim spojevima materijala.

 

 

Naime, svaki je par iz nove Vans kolekcije sačinjen od različitih tkanina i djelomično platneni, kožnati i baršunasti. Naravno, Vans ne bi bio Vans da tu nije i prepoznatljivi bijeli đon ukrašen crnom crtom. Radi se o sjajnoj kolekciji kao stvorenoj za sve one koji traže poseban dizajn čak i kada je riječ o tenisicama, kao i za one koji tenisice nose stalno, u svim prigodama i stilskim izdanjima, a ne samo onim sportskim ili casual.

Piše: T.L.
Fotografije: Vans/Pinterest

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh