Very Rare – pop up store, sada i u Dboxxu

22.11.2016.

Kolekciju urbanog brenda sada možete razgledati u popularnom zagrebačkom dizajnerskom dućanu

Mladi i superkreativni dizajner, Sven Harambašić, već neko vrijeme radi na etabliranju svog brenda odjeće Very Rare na urbanoj sceni, prezentirajući svoj rad na specifičan način. Unikatan pristup konkretnoj i nosivoj modi, koja emanira ulične i supkulturne reference, predstavljen je na način da je svaki piece iz njegove radionice ujedno i jedini, tako da se vlasnik tog istog komada može osjećati posebno.

 

09 07 05 04

 

Sven je u posljednje vrijeme organizirao mnoge zanimljive evente i prezentacije, a na izložbi u svibnju ove godine, nazvanoj ‘Some Girls Wander by Mistake’, predstavio je seriju ručno redizajniranih i dorađenih jakni i T-shirtova, koji su njegovom streetwear brendu dali jednu novu dimenziju.

 

01 12 03

 

Kako bi dodatno predstavio svoju kolekciju mladoj publici i dosadašnjim fanovima, Sven je u sklopu zagrebačkog Dboxx-a predstavio svoj pop-up store, koji će u sljedećih mjesec dana biti lokacija na kojoj će se moći razgledati njegova kolekcija, kao i obaviti odličan shopping.

U dućanu se nalaze sore exclusive komadi, koji se ne mogu nabaviti na drugi način. Za brend će to biti prvi izlazak u konkretni ‘retail’, u kojem je jedan dio zamišljen kao svojevrsna retrospektiva njegova rada i bit će u postavu samo jednu večer, dok će se ostatak naći u concept storeu sve do isteka zaliha.

Marko Banjavčić
Fotografije: Dunja Ercegović

Preporučujemo

Pročitajte i...

Hrvatski streetwear brendovi koje volimo

Hrvatska streetwear scena sve je bogatija iz godine u godinu, a mi smo odlučili izdvojiti nekoliko brendova čiji rad vjerno pratimo

Kulerska kolekcija personaliziranih jakni mladog kreativca

Jeste li se već upoznali s radom Svena Harambašića i njegovog brenda VERY RARE?

Very Rare

Very Rare predstavlja novu kolekciju

Što je osmislio kreativac Sven Harambašić?

Pet brendova pristupačnog luksuza za koje morate znati

Otkrijte brendove pristupačnog luksuza koje obožavaju sve svjetske trendseterice

Stiže fantastično Fendi proljeće koje priziva jesen

Fantastična kolekcija modne kuće Fendi za proljeće/ljeto 2019

U trend se vraćaju nabrane čizme u stilu 80-ih

Mi vam otkrivamo 10 najboljih modela iz aktualne ponude

▲ Povratak na vrh