David Beckham i H&M proširili suradnju

David Beckham i H&M
20.01.2015.

Slavni nogometaš odabrao je najbolje iz proljetne kolekcije 'Modern Essentials'

Švedski brend H&M objavio je nastavak suradnje s nogometašem Davidom Beckhamom koji je za nadolazeću sezonu odabrao najdraže komade iz kolekcije ‘Modern Essentials‘ koja se fokusira na bazične majice, hlače i jednostavne sakoe.

 

David Beckham i H&M

 

Kampanju ‘Modern Essentials selected by David Beckham’ potpisuje filmski direktor Marc Forster, a slavni 39-godišnjak ponovno je dizajnirao i liniju donjeg rublja. Obje kolekcije na policama će se pojaviti 5. ožujka.

 

David Beckham i H&M

 

“Uzbuđen sam jer nastavljam i proširujem suradnju s brendom H&M birajući najdraže komade iz proljetne kolekcije ‘Modern Essentials’. Svaki komad je klasik koji će obogatiti mušku garderobu”; izjavio je David Beckham.

 

David Beckham i H&M

 

Foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je u HNK predstavljena GIAMBATTISTA VALLI x H&M kolekcija?

Proteklih nekoliko tjedana #Project je glavna tema svih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project bila je najtraženija u gradu

Insta momenti: Best of Elle Style Awards

Najbolji insta momenti ovogodišnje dodjele

Elle Style Awards: Behind the Scenes

Male tajne velikih majstora u pozadini ovogodišnjeg Elle Style Awards

Glamurozna večer u Rimu povodom proslave Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M: eklektičnome slavlju u čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj

▲ Povratak na vrh