Ponovno pred objektivom

David Beckham
02.07.2014.

S razlogom obožavamo kampanje bivšeg engleskog reprezentativca

David Beckham se prošle godine pozdravio s karijerom nogometaša i otišao u mirovinu ali to ne znači da i dalje ne izgleda odlično, što nam je i pokazao u novoj reklamnoj kampanji za švedski high-street lanac H&M.

 

David Beckham

 

Slavni 39-godišnjak se ponovno skinuo i pokazao komade donjeg rublja koji su dio njegove nove ‘Bodywear’ kolekcije. Naravno, savršeno isklesano tijelo i tetovaže koje se ističu na crno-bijelim vizualima još su jednom osvojili žene diljem planete.

 

David Beckham

 

“Novi komadi iz kolekcije ‘Bodywear’ nose posebnu energiju. Iskreno sam uživao u kreativnom procesu s brendom H&M i zabavili smo se igrajući se s bojama i teksturama. Nadam se da će se i drugima svidjeti koliko meni”, izjavio je Beckham.

Foto: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je u HNK predstavljena GIAMBATTISTA VALLI x H&M kolekcija?

Proteklih nekoliko tjedana #Project je glavna tema svih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project bila je najtraženija u gradu

Insta momenti: Best of Elle Style Awards

Najbolji insta momenti ovogodišnje dodjele

Elle Style Awards: Behind the Scenes

Male tajne velikih majstora u pozadini ovogodišnjeg Elle Style Awards

Glamurozna večer u Rimu povodom proslave Giambattista Valli x H&M kolekcije

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M: eklektičnome slavlju u čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj

▲ Povratak na vrh