Tajna vječne mladosti

LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš
11.07.2014.

LINK predstavlja novu kampanju s Tihanom Harapin Zalepugin u staroj/novoj ulozi

Potaknuti trendom iskusnih modela koji se u posljednje vrijeme pojavljuju u sve više modnih kampanja, Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, dizajneri iza imena brenda LINK, predstavili su kampanju inspiriranu stvarnom ženom, osobom koja se ne pojavljuje u ulozi modela već predstavlja samu sebe sa svim bogatstvom svoga unutarnjeg svijeta.

 

LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš

 

Tajnu vječne mladosti i odjeće koja odijeva dušu, otkrila je ikona hrvatskog stila, Tihana Harapin Zalepugin koja duboko promišlja i razumije modu, ali se s njom i poigrava. Pripada generaciji žena za koje je stil stanje duha i odabira, ali ne i godina. Jedna od najpoznatijih osoba iz svijeta mode u Hrvatskoj, žena koja s puno ljubavi i profesionalizma vodi svoju modnu agenciju, a posao izjednačuje s načinom života šalje poruku: “Tu sam gdje jesam i uživam u tome što radim”, te dokazuje da godine nisu uvjet kanona ljepote.

 

LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš

 

“Ovaj je editorijal istodobno posveta ženi koja poštuje i živi modu, odgaja generacije i pronalazi modele nestvarne ljepote. Nevjerojatna je energija kojom zrači, osobnost koja je u jednom trenutku nježna i ranjiva, a u drugom nadmoćna, gotovo agresivna. Prepoznala se u toj odjeći i uživala je u svakom trenutku snimanja. Vjerujemo da su uz njezinu prisutnost i naše modne ideje dobile dublji smisao”, zaključili su Ogi i Zoran.

 

Model: Tihana Harapin Zalepugin
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy
Šminka: Sanja Agić
Foto: LINK press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Domaći brend u pohodu na New York Fashion Week

Ekskluzivno za ELLE talentirana dizajnerica nam je odgovorila na par pitanja o novoj kolekciji

20 uspješnih godina postojanja Talia model agencije

Poznata modna agencija svečano obilježila godišnjicu

Otkrijte novu odvažnu kolekciju Ogi Antunac

Link by Ogi Antunac predstavlja kolekciju za proljeće 2019. godine

Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

Minimalistička elegancija poznatog hrvatskog brenda

Dizajnerski dvojac LINK predstavlja novu kolekciju proljeće/ljeto 2018

Opušteno otvaranje 6. ELLE Fashion Film Festivala

Plato ispred kina Tuškanac i ove je godine bio mjesto šarmantnog druženja ljubitelja mode koji su došli na svečano otvaranje festivala koji, baš poput filozofije magazina ELLE, slavi modu, odnosno u prvi plan stavlja zanimljive modne dokumentarce

▲ Povratak na vrh