Zavirite u novu Boudoir kampanju inspiriranu društvenim mrežama

23.05.2018.

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević predstavljaju prêt-à-porter kolekciju, satkanu od ženstvenih komada, razigranih printeva koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir

Kolekcija sadrži originalne tkanine, neobične 2D detalje i romantične volane od tila. Ova prêt-à-porter kolekcija je spoj prepoznatljive Boudoir estetike i nosivih silueta. Izuzetni materijali, krojevi, te vrhunska izrada samo su neki od razloga zašto se “Boudoirke” ponose svojom kolekcijom koja je kompletno proizvedena u Hrvatskoj te se s pravom može reći da dizajnerice imaju etičku proizvodnju koja je itekako tražena i prati svjetske trendove u modnoj industriji. Boudoir kolekcija genijalno je prezentirana inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, kao sarkastična vizija današnje opsesije društvenim mrežama, gdje nas lajkovi i komentari polako pretvaraju u tašte Narcise željne pažnje.

Fotografije za Boudoir kolekciju snimljene su u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima, fotografom Mladenom Šarićem, te kompletnim timom kojeg čine Milena Maršić, Salon Glamour (frizure), Tena Bašić (makeup), Ana Nikačević (styling), model Jelena Stanković (Colors Model Scouting) i Sanja Bistričić (video).

U nastavku pogledajte kako izgleda kampanja, a komade iz kolekcije potražite na prvom ELLE Boutiqueu by Smartwater koji će se održati 9. lipnja u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu od 10:00 do 20:00 sati.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Divna inicijativa iz kuće Alexander McQueen

Vjetar u leđa mladim talentima

Popularni high street brend oduševio divnom kolekcijom pletiva

Kakve trendove najavljuje "Awakening" kolekcija?

Dior ima sjajnu kolekciju za putovanje sa stilom

Kolekcija putnih torbi pariške modne kuće

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

▲ Povratak na vrh