Vintage YSL komadi na online rasprodaji

21.11.2016.

Ljubiteljice vrhunskih vintage poslastica više ne moraju putovati do Pariza ili Londona da bi se dokopale kreacija svojih omiljenih dizajnera

Balenciaga, Céline, Sonia Rykel, Ungaro, Pucci, Fendi i mnogi drugi na samo par klikova od vašeg ormara, na hvaljenom online butiku resee.com gdje se mogu naći odlični komadi iz prethodnih sezona, ali i prošlih desetljeća.

Resee su pokrenule Sofia Bernardin i Sabrina Marshall, modne veteranke koje su godinama radile za renomirana izdanja poput Voguea i časopisa Self Service, a danas strastveno prikupljaju vrijedne vintage komade i okupljaju vojsku vjernih klijentica koje se pouzdaju u njihov modni instinkt. Nije uvijek lako naći prave stvari, ali Marshall i Bernardin imaju svoje izvore i ne griješe.

Kod odabira se vode vlastitim ukusom i nastoje nabavljati bezvremene komade koji se lako uklapaju u garderobu moderne žene i mogu se kombinirati s kreacijama današnjih dizajnera.

Asortiman najčešće nabavljaju preko insajdera i prijatelja iz industrije, ali ponekad se dogodi da im na vrata pokuca neka od rijetkih kolekcionarki koja se odlučila rastati sa svojom modnom arhivom. Jedna takva ponudila im je više od tristo komada prebogatog YSL repertoara ostavivši ih doslovno bez teksta.

Ako još niste, sada bi mogao biti idealan trenutak da posjetite njihov butik jer je upravo otvorena ekskluzivna rasprodaja originalnih Yves Saint Laurent modela iz sedamdesetih. Krzneni kaputi, cvjetne haljine, romantične bluze i ostali prepoznatljivi motivi u prodaji su od 17. studenog i bez sumnje će oduševiti sve ljubiteljice ove glamurozne modnih era.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Krupni plan: Burberry kapa s kristalima

Novi drop Riccarda Tiscija u prodaji od 17. studenog

Prada cvjetnim ambalažama izvještava s ulica New Yorka

Elegantno rješenje i pomalo nadrealno

Olivia Palermo najavila vlastitu modnu liniju!

Napokon ćemo se moći obući u njen dizajn!

Carla Bruni se pita: "Što je to ljubav?"

Ricardo Tisci uposlio je bivšu prvu damu Francuske

Mikrotrend sezone: kako nositi čipkasti ovratnik?

Tri načina iz najnovijih lookbookova

20 džempera koji će vam postati omiljeni ove zime

Ugrijat će vas i tijekom najhladnijeg dana

▲ Povratak na vrh