Visoka trava za visoki stil – što Britanke nose ove jeseni?

05.09.2019.

Kroz objektiv Tylera Mitchella

Luksuzni britanski modni brend JW Anderson izbacio je kampanju za svoju novu kolekciju namijenjenu predstojećoj sezoni jesen/zima 2019., a koju je svojim objektivom snimio fotograf i režiser Tyler Mitchell.

JW Anderson kampanja je, naime, neobična iz dva razloga. Sastoji se od tri vizuala snimljenih na engleskih poljanama koje potpisuje Tyler Mitchell, a modeli, odjeveni u najnovije odjevne komade s potpisom popularnog brenda, stoje na drvenim štulama izdižući se tako iz visoke trave. Odabir modela je, također, poprilično neuobičajen za modne kampanje jer su zaštitna lica “obične” djevojke, a ne profesionalni modeli. Krisha, Djeneba, Rose i Enomha “pronađene” su na ulici upravo za ovaj projekt, a ako je suditi po vizualima kampanje itekako su se dobro snašle u svojim novim ulogama.

 

 

Osim kampanje koja najavljuje novu kolekciju za nadolazeću hladnu sezonu, JW Anderson je najavio i otvorenje novog butika u londonskom Sohou, a nova prodajna lokacija otvorit će svoja vrata ljubiteljima brenda u veljači 2020. godine.

Piše: T.L.
Fotografije: JW Anderson

Pročitajte i...

Uđite u najljepše ormare britanskih trendseterica

Kakve tajne skrivaju ormari chic Britanki?

Jeste li znali da možete kupiti staro imanje Henrika VIII.?

Ako imate tri milijuna dolara viška, dakako

jw anderson

O ovim cipelama svi pričaju

Zlatne cipele iz resort kolekcije J.W. Andersona svi su zapazili

▲ Povratak na vrh