Yeezy se vraća po četvrti put

Kanye West
18.08.2016.

Ono što je krenulo kao neviđena kontroverza upitne budućnosti, malo po malo se razvilo u uspješnu suradnju koja ove jeseni predstavlja svoje novo lice

Adidas i Kanye West upravo su najavili predstavljanje Yeezy sezone 4 na Njujorškom tjednu mode koji svoja vrata otvara za manje od mjesec dana. Dovoljno da krenu mnogobrojna nagađanja kakav nam show Kanye sprema ovog puta.

Podsjetimo, prve dvije Yeezy kolekcije prikazane su u uobičajenom formatu i prostoru, ali prošla, treća kolekcija, predstavljena je masovnim performansom u dvorani Madison Square Garden za koji su se prodavale ulaznice, a revija je uključivala više od tisuću modela.

S obzirom da su prošlog mjeseca Kanye i Adidas najavili proširenje suradnje te kreću s jačanjem Yeezy brenda i otvaranjem istoimenih trgovina, očekuje se kako će revija najavljena za 7. rujna biti još fascinantnija i dramatičnija od prethodne kako bi ovoj suradnji dala dodatni vjetar u leđa.

 

Kanye West

 

Iz Adidasa napominju kako je njihovo partnerstvo s Kanyeom „najznačajnija dizajnerska suradnja nekog sportskog brenda i nesportaša“ zadovoljni komercijalnim uspjehom reperovih kolekcija, prije svega u segmentu tenisica. A kako bi njegovu popularnost još bolje unovčili, iz Adidasa najavljuju kako će zaposliti cijeli tim koji će s Kanyeom raditi i na razvoju odjeće za vrhunske sportaše zajedno s dosadašnjom streetstyle linijom.

Ipak, nagađa se kako bi Yeezy 4 mogla ponuditi totalni zaokret u dosadašnjoj viziji budući da je reper početkom godine na twitteru najavio kako „će se iduće sezone baviti samo dječjom odjećom“. Odgovore ćemo ipak morati pričekati do same revije koja već nosi titulu jedne od iščekivanijih.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Beyoncé i Jay-Z prinovi u obitelji Kardashian poklonili narukvicu od 26 tisuća dolara

Kim i Kanye su u ponedjeljak dobili treće dijete koje je za njih rodila surogat majka, a pokloni za prinovu od njihovih bogatih prijatelja već su počeli stizati

Kim Kardashian i Kanye West dobili treće dijete

Kim Kardashian je danas na društvenim mrežama objavila da su ona i Kanye West dobili treće dijete

Tko je pravi autor Yeezy tenisica?

Kanye West se oslanjao na pomoć javnosti nepoznatog dizajnera koji stoji iza gotovo svake megauspješne Adidas tenisice

Kim Kanye

Kanye West lansirao liniju nakita

Nakit je premijerno nosila...Kim Kardashian!

Jedno sasvim sporty izdanje obitelji Kardashian West

Da, i oni se znaju opustiti kada je to potrebno

Što je Kanye pokazao u novoj Yeezy kolekciji?

Manjak originalnih ideja, ali originalan odabir modela

▲ Povratak na vrh