Yeezy se vraća po četvrti put

Kanye West
18.08.2016.

Ono što je krenulo kao neviđena kontroverza upitne budućnosti, malo po malo se razvilo u uspješnu suradnju koja ove jeseni predstavlja svoje novo lice

Adidas i Kanye West upravo su najavili predstavljanje Yeezy sezone 4 na Njujorškom tjednu mode koji svoja vrata otvara za manje od mjesec dana. Dovoljno da krenu mnogobrojna nagađanja kakav nam show Kanye sprema ovog puta.

Podsjetimo, prve dvije Yeezy kolekcije prikazane su u uobičajenom formatu i prostoru, ali prošla, treća kolekcija, predstavljena je masovnim performansom u dvorani Madison Square Garden za koji su se prodavale ulaznice, a revija je uključivala više od tisuću modela.

S obzirom da su prošlog mjeseca Kanye i Adidas najavili proširenje suradnje te kreću s jačanjem Yeezy brenda i otvaranjem istoimenih trgovina, očekuje se kako će revija najavljena za 7. rujna biti još fascinantnija i dramatičnija od prethodne kako bi ovoj suradnji dala dodatni vjetar u leđa.

 

Kanye West

 

Iz Adidasa napominju kako je njihovo partnerstvo s Kanyeom „najznačajnija dizajnerska suradnja nekog sportskog brenda i nesportaša“ zadovoljni komercijalnim uspjehom reperovih kolekcija, prije svega u segmentu tenisica. A kako bi njegovu popularnost još bolje unovčili, iz Adidasa najavljuju kako će zaposliti cijeli tim koji će s Kanyeom raditi i na razvoju odjeće za vrhunske sportaše zajedno s dosadašnjom streetstyle linijom.

Ipak, nagađa se kako bi Yeezy 4 mogla ponuditi totalni zaokret u dosadašnjoj viziji budući da je reper početkom godine na twitteru najavio kako „će se iduće sezone baviti samo dječjom odjećom“. Odgovore ćemo ipak morati pričekati do same revije koja već nosi titulu jedne od iščekivanijih.

Pripremila: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kim Kardashian

Kim Kardashian prekinula bojkot društvenih mreža

Povratak je obilježila obiteljskim videom i jednom posebnom fotografijom

Božićna čestitka Kim i Kanyea

Točno onakva kakvu bismo i zamislili

Kanye West

Kanye West definitivno izgleda...razočarano!

Čini se kako su tračevi o navodnom krahu braku ipak istiniti

Kanye West i Donald Trump

Neočekivano druženje Kanye Westa i Donalda Trumpa

Što se to događa u svijetu utjecajnog repera?

Najpoznatiji reality par proživljava krizu?

Kim Kardashian i Kanye West pamte i sretnije dane

Kanye West

Kanye West pušten na kućnu njegu

Reper i trendseter napustio je bolnicu

▲ Povratak na vrh