Zagreb je postao bogatiji za izvrsnu shopping destinaciju

20.04.2017.

Konceptualni dućan "Garderoba" u Zagreb donosi minimalističku modu skandinavskih brendova

Ovoga petka u Zagrebu svoja vrata će otvoriti još jedna zanimljiva shopping destinacija.

Riječ je o konceptualnom dućanu Garderoba koji u Zagreb dovodi skandinavsku modu čiji je sofisticirani minimalizam i multifunkcionalni stil idealan izraz kreativnog odijevanja za rigorozno poslovno okruženje, ali i idealan odabir za individualizirani stil u raznim prigodama i trenucima opuštanja.

 

 

Najveći danski modni klasik – By Malene Birger, zatim Baum und Pferdgarten i Rodebjer neki su od brendova koji ć e zastupati skandi stil u Garderobi, dok će publika imati i ekskluzivnu priliku uživo vidjeti cjelovite kolekcije hrvatske dizajnerice Ivane Omazić .

Dizajn Garderobe prenosi filozofiju slow-shoppinga, inovativanog modela kupnje kojeg vlasnica Ana Ivančić dovodi u Zagreb, kao vrsna poznavateljica i korisnica skandinavske mode te uspješna poslovna menadžerica. Okosnicu interijera showrooma, čiji dizajn potpisuju arhitekti iz studija Biro, čini dizajn tri atraktivne garderobe u formi svojevrsnih prostornih atrakcija koje afirmiraju ležerno isprobavanje kolekcija, potpomognuto namjenski dizajniranim namještajem od Grupe.

 

Ana Ivančić

Pristupačnost i spontanost Garderobe prepoznaje seveć i u samom vizualnom identitetu koji prenosi razigranu krivulju impresivnih zastora s garderoba, interpretirajući ujedno i mekano savijanje tkanine na suknjama i haljinama – dizajn iza kojeg stoji grafička dizajnerica, Lana Cavar, koja u svom portfoliju imasuradnju s modnim imenima poput Rei Kawakubo / Commes De Garçons a trenutno radi na velikoj izložbi mode za njujoršku MoMA-u.

 

Ana Ivančić & Kreativni tim

Projekt Garderoba, sam je po sebi rijedak primjer investicije u dizajn interijera i namještaja, zahvaljujući kojem će ona zasigurno biti obilježena kao vrhunska autentična dizajnerska destinacija u Zagrebu.

 

Foto: Press
N.K.

Preporučujemo

Pročitajte i...

U zagrebačke concept trgovine stižu dva svjetski poznata brenda!

Zagrebačke concept trgovine Garderoba i Magali uskoro u Zagreb dovode dva nova svjetski poznata brenda koje obožavaju trendseterice diljem svijeta

Što spakirati za produženi vikend?

Bježite iz grada na nekoliko dana i ne znate što ponijeti? Imamo nekoliko prijedloga za vas...

8 znakova da je vaš stil dosadan

Zapeli ste u modnu kolotečinu? Znamo kako se izvući iz nje!

Burberry Prorsum jesen/zima 2015/16.

Kako obnoviti garderobu prema Zodijaku?

HOROSKOP I MODA S ovim ćete znanjem mudro upotpuniti garderobu na način koji odgovara vašem znaku Zodijaka

Koji ste tip šopingholičarke?

Znanstveno je izmjereno da žena u životu propješači oko 184.000 km, a većina kilometraže otpada na šoping! No, jeste li znali da postoji čak pet načina na koji kupujemo i koji puno toga otkrivaju o nama

Topshop ima Stranger Things kolekciju iz koje želimo sve

Ususret drugoj sezoni serije "Stranger Things" Topshop je pripremio kolekciju majica, kapa i torbi i motivima iz popularne serije

▲ Povratak na vrh