Zagreb je postao bogatiji za izvrsnu shopping destinaciju

20.04.2017.

Konceptualni dućan "Garderoba" u Zagreb donosi minimalističku modu skandinavskih brendova

Ovoga petka u Zagrebu svoja vrata će otvoriti još jedna zanimljiva shopping destinacija.

Riječ je o konceptualnom dućanu Garderoba koji u Zagreb dovodi skandinavsku modu čiji je sofisticirani minimalizam i multifunkcionalni stil idealan izraz kreativnog odijevanja za rigorozno poslovno okruženje, ali i idealan odabir za individualizirani stil u raznim prigodama i trenucima opuštanja.

 

 

Najveći danski modni klasik – By Malene Birger, zatim Baum und Pferdgarten i Rodebjer neki su od brendova koji ć e zastupati skandi stil u Garderobi, dok će publika imati i ekskluzivnu priliku uživo vidjeti cjelovite kolekcije hrvatske dizajnerice Ivane Omazić .

Dizajn Garderobe prenosi filozofiju slow-shoppinga, inovativanog modela kupnje kojeg vlasnica Ana Ivančić dovodi u Zagreb, kao vrsna poznavateljica i korisnica skandinavske mode te uspješna poslovna menadžerica. Okosnicu interijera showrooma, čiji dizajn potpisuju arhitekti iz studija Biro, čini dizajn tri atraktivne garderobe u formi svojevrsnih prostornih atrakcija koje afirmiraju ležerno isprobavanje kolekcija, potpomognuto namjenski dizajniranim namještajem od Grupe.

 

Ana Ivančić

Pristupačnost i spontanost Garderobe prepoznaje seveć i u samom vizualnom identitetu koji prenosi razigranu krivulju impresivnih zastora s garderoba, interpretirajući ujedno i mekano savijanje tkanine na suknjama i haljinama – dizajn iza kojeg stoji grafička dizajnerica, Lana Cavar, koja u svom portfoliju imasuradnju s modnim imenima poput Rei Kawakubo / Commes De Garçons a trenutno radi na velikoj izložbi mode za njujoršku MoMA-u.

 

Ana Ivančić & Kreativni tim

Projekt Garderoba, sam je po sebi rijedak primjer investicije u dizajn interijera i namještaja, zahvaljujući kojem će ona zasigurno biti obilježena kao vrhunska autentična dizajnerska destinacija u Zagrebu.

 

Foto: Press
N.K.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Aleksandar Selak snimio editorial za zagrebačku Garderobu

Pobjednik ovogodišnjeg Elle Fashion Foto Talenta objektivom je ovjekovječio skandinavske trendove za novu sezonu

Skandinavska moda za zimske dane i blagdanske večeri

Garderoba, konceptualni dućan skandinavske mode u Zagrebu, predstavlja predproljetne kolekcije brendova Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Ganni i Rodebjer koje donose sjajne komade za zimske dane i blagdanske večeri

U zagrebačke concept trgovine stižu dva svjetski poznata brenda!

Zagrebačke concept trgovine Garderoba i Magali uskoro u Zagreb dovode dva nova svjetski poznata brenda koje obožavaju trendseterice diljem svijeta

Što spakirati za produženi vikend?

Bježite iz grada na nekoliko dana i ne znate što ponijeti? Imamo nekoliko prijedloga za vas...

8 znakova da je vaš stil dosadan

Zapeli ste u modnu kolotečinu? Znamo kako se izvući iz nje!

Burberry Prorsum jesen/zima 2015/16.

Kako obnoviti garderobu prema Zodijaku?

HOROSKOP I MODA S ovim ćete znanjem mudro upotpuniti garderobu na način koji odgovara vašem znaku Zodijaka

▲ Povratak na vrh