Zašto trendseterice ne prestaju pričati o novoj Prada torbi?

04.07.2019.

Kuglanje nikad nije bilo toliko privlačno

Pradina kolekcija za proljeće/ljeto 2000. godine bila je jedna od onih koje su definirale to modno razdoblje. Posebno je ključna bila torbica predstavljena na reviji: inspirirana torbama kakve su se u 50-im godinama koristile u kuglanama, ubrzo je dostigla kultni status. O Pradinoj „Bowling bag“ odjednom su svi pričali, a svaki high street dućan je imao svoju verziju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on May 4, 2019 at 1:00pm PDT

 

I dan danas torba nije zaboravljena, te se redovno rasproda na svakom re-sell websiteu koji bude dovoljno sretan da uspije pronaći originalni primjerak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Leung 梁伊妮 (@tinaleung) on Jun 10, 2019 at 3:47am PDT

Kako se moda često vraća prijašnjim uspjesima, nije iznenađujuće da brendovi često reinterpretiraju svoje bestselere iz prijašnjih razdoblja. Prošle je to godine učinio Dior ponovno pustivši u prodaju svoju Saddle Bag, još jedan uspjeh sezone proljeće/ljeto 2000.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on May 5, 2019 at 12:02pm PDT

Sada, na nedavno prikazanoj Resort 2020 reviji u New Yorku, Prada je isto učinila sa svojom Bowling torbom. Slaveći 20. rođendan, nosile su je aktualni top modeli Gigi i Kaia, kao nasljednice Gisele Bundchen koja je nosila originalnu verziju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on Jun 7, 2019 at 2:24am PDT


Specifičnog dizajna, oblih linija i retro grafizma, nova verzija dolazi u četiri boje i dvije veličine.

Već je viđena u rukama cool cura poput Caro Daur ili Susie Bubble i dostupna je na Pradinom webshopu. Predviđamo veliki povratak stare/nove IT torbe za ljeto 2019. Već maštamo uz što bi je kombinirali!

 

Piše: J.R.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh