Basic komadi koji čine bazu stila Meghan Markle

25.07.2019.

Nepodnošljiva lakoća elegantnog stila Meghan Markle

Neovisno o tome obožavate li Vojvotkinju od Sussexa ili vas već pomalo živcira, samim time što ste čitatelj/ica ovog portala vjerojatno se možete složiti s time da se Meghan promaknula u svojevrsnu modnu ikonu. Iako je njezin stil ograničen dužnostima koje su je snašle otkako je postala dio kraljevske obitelji i često je na meti medija zbog neprikladnih kombinacija poput traperica ili haljine bez rukava, njezin osobni stil i dalje dolazi do izražaja. Komade koje navodimo u nastavku vjerojatno već i imate u svojim ormarima, a ako nemate, nećete požaliti ako ih nabavite jer su savršeno versatilni te ih je moguće kombinirati na bezbroj načina, ovisno o vašem stilu i prigodi. Slijedi popis basic komada koji čine bazu stila Meghan Markle.

1. Nude salonke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) on Jun 22, 2019 at 1:14am PDT


Opsesija nude salonkama utemeljena je na jednostavnoj činjenici da će cipele koje su nijansom slične vašem tenu, a pritom su još i na petu, radikalno produžiti vaše noge.
Ako vam to nije dovoljan razlog da napravite mjesta za jedan takav par u vašem ormaru, stvarno ne znamo što je.

2. Baloner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) on Jul 22, 2019 at 6:17am PDT


Baloneri su zasad rezervirani za proljeće i jesen, ali ako se svijet odjednom ne probudi i globalno zatopljenje nastavi ovim tempom, pretpostavljamo da ćemo pernate jakne i vunene kapute u zimskim mjesecima lako moći zamijeniti balonerima.

3. Midi haljina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jun 2, 2019 at 3:36am PDT


Usudit ćemo se proglasiti midi haljinu odjevnim predmetom koji je prikladan u svakoj mogućoj situaciji koja vam može pasti na pamet. Ok, priznajemo, osim možda sportskih aktivnosti. U svakom slučaju, možete ju nositi zauvijek i stalno, što je dobar razlog za kupnju ove haljine i najracionalnijim potrošačicama.

4. Velike naočale

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Harry, Duke of Sussex (@princeharry_2018) on Jul 14, 2019 at 2:43am PDT


Velike tamne naočale spasit će vas u mnogim situacijama, primjerice, ako se niste najbolje naspavali, ako planirate provesti dan na suncu ili ako ne želite da vam netko pročita misli. Drugim riječima, uvijek dobro dođu!

5. Klasičan sako

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) on Jul 22, 2019 at 2:22pm PDT


Ne znamo je li nam je klasičan sako draži u casual ili elegantnijim kombinacijama, no kombinirajte ga na pasent hlače ili suknju za poslovne situacije, na traperice i top za cjelodnevne aktivnosti gdje su slojevi sve ili ga ležerno prebacite preko ramena za malo hladnije ljetne noći. Ulogu ćete mu svakako brzo pronaći.

Piše: L.H.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh