Biste li ikad nosile kaput umjesto haljine?

13.09.2019.

I ako da, kad?

Ne možemo više pratiti tempo supermodela Else Hosk: čim uspijemo uhvatiti vremena kako bismo prodiskutirali njezin najnoviji outfit, fotografi već objavljuju sljedeću streetstyle kombinaciju na svim mogućim stranicama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Sep 7, 2019 at 6:04pm PDT

A na Instagramu, zvijezda aktivno objavljuje svoje najbolje lookove u kojima ide s modnih revija na after-partyje na New York Fashion Weeku. Primjerice, nedavno je supermodel objavio tri fotografije odjednom, na kojima pozira pred zracalom u vrlo zanimljivom tirkiznom setu. Je li to novi trend meditacije pred ogledalom? Ne znamo, no izgleda zaista predivno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Sep 10, 2019 at 4:12am PDT

Victoria’s Secret “anđelica” odabrala je kožnu jakna s vinilnim premazom, za izlazak iz kuće – koji je, umjesto haljine, obukla na golo tijelo. Biste li se i vi usudile na ovu varijantu?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Sep 10, 2019 at 7:44pm PDT

Mi imamo osjećaj da bi u nemilom trenutku, kad bi nas kavalirski pitali da nam pomognu skinuti jaknu u nekom finom restoranu, zaboravili da ispod ništa ne nosimo. I kako onda spasiti obraz?  Usput, ova Coach jakna/haljina je u ovoj kolekciji također dostupna u prozirnoj varijanti i s geometrijskim printom.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh