Insta Blic: @anjascnk

13.02.2019.

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

Ljubitelji prozračnog, čistog minimalizma koji odiše elegancijom u pretakanju bijelih, sivih i bež nijansi, na prvi će se pogled zaljubiti u čarobnu virtualnu adresu Anje Sečnik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Secnik (@anjascnk) on Feb 4, 2018 at 1:34am PST

Anjin Instagram profil prava je vizualna poslastica za estete, divan svijet u kojem stanuju  lijepi detalji, u kojem je svaka sjena na svome mjestu, sačinjen od malih trenutaka koji život znače, elegantnih outfita u minimalističkom koloritu, dalekih, sunčanih putovanja…

Virtualni svijet art direktorice koja živi na relaciji Ljubljana-Beč doima se baš poput neke slikovnice ispunjene nitima inspiracije, svaka fotografija priča neku samo svoju, posebnu priču, ali s drugima čini jednu divnu, zaokruženu cjelinu koju imate potrebu listati i listati.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Secnik (@anjascnk) on Jan 19, 2019 at 12:51pm PST

Anja sebe opisuje kao zakletog bonvivana i zaljubljenika u putovanja pa ćete na njezinom profilu pronaći prekrasne fotografije s ulica Pariza, s pješčanih plaža Kanara ili pak neodoljivo sunčanog Lisabona. Potpuno zaljubljeni u Anjin virtualni svijet, odlučili smo joj postaviti nekoliko pitanja o njezinoj Instagram adresi, a ona nam je otkrila nekoliko tajni kako obrađuje fotografije, što fotku čini savršenom i koji su njoj omiljeni Instagram profili.

 

Omiljena fotka na mom profilu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Secnik (@anjascnk) on Nov 11, 2018 at 9:48am PST

Moj stil u 3 riječi:

Čist, minimalan, moderan s pomakom u androgino. Također, volim prilagoditi svoj stil sezoni ili mjestu na kojem se nalazim. Primjerice, volim dašak boho stila tijekom ljeta kada putujem na mjesta kao što su Bali, Maroko…

Za dobar Instagram profil najvažnije je:

Mislim da se čar nalazi u malim životnim detaljima, baš u pravom trenutku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Secnik (@anjascnk) on Nov 7, 2018 at 5:23am PST

Najdraži Insta profili:

@lenalademann, zato što ima savršen stil i zato što je najduhovitija osoba na planetu, @stormwes, @sophiaroe, @pernilleteisbaek i @celineaagaard_ su tu za stilsku inspiraciju, @herz.und.blut za inspiraciju kada su u pitanju interijeri, @jimsandkittys zbog lifestylea.

Na Instagramu baš nikada ne bih objavila:

Lažnu verziju sebe.

Da je moj Insta profil pjesma/film bio bi:

The Bigger Splash i The Talented Mr Ripley. Oboje odražavaju taj “la bella vita” talijanski životni stil koji volim, interijere, scenografiju, stil i glazbu. Scena iz The bigger Splash u kojoj Ralph Fiennes pleše na “Emotional Rescue”, meni najdražu stvar, je vrlo Anja. J

Provjereni recept za dobru fotku:

Za mene to su prirodno osvjetljenje i pravi detalji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Secnik (@anjascnk) on Sep 10, 2018 at 11:03pm PDT

Moji followeri najviše vole:

Mislim da su to moji outfit i moji doživljaji s putovanja.

Najdraže aplikacije za obradu fotki:

VSCO. Nekoć sam obrađivala svaku fotografiju u Snapseedu, ali su mi VSCO filteri zbilja uštedjeli vrijeme. J

Da sutra nestane Instagram bila bih:

Radi se o životu, a ne o softwareu. Instagram bi trebao odražavati naše strasti, a ne obratno. Stoga, ako jednog dana i nestane, pronaći ću neki drugi način da se izrazim.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh