London Calling: svi lookovi Margot Robbie u glavnom gradu Engleske

01.08.2019.

Glumica zna kako nositi bilo koji odjevni predmet

Novi Tarantinov film Once Upon a Time in Hollywood doveo je glavne zvijezde u London, gdje se održalo premijerno prikazivanje. Nakon brojnih javnih istupa prilikom kojih se opredijelila za bijelo, Margot Robbie je iznenadila u preplanulo narančastoj haljini marke Oscar de la Renta s dubokim dekolteom. Haljinu je uparila sa zlatnim sandalama s otvorenim prstima te s torbicom Tabitha Simmons.

 

 

Nakon premijere glumica je ponovno napravila totalni stilski preokret i pojavila se u pidžami za kasnu večeru s ekipom iz filma. Za after-party, Robbie je nosila cvjetno svileno pidžama-odijelo sa zlatnim cipelama. Moramo priznati kako volimo ovaj look jednako kao i haljinu s crvenog tepiha.

 

 

Sljedećeg dana nakon prikazivanja filma, na krovu hotela Corinthia, u samom središtu britanske prijestolnice održan je photocall. Zvijezde filma Margot Robbie, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio pozirali su novinarima.

 

 

29-godišnja glumica Margot Robbie pojavila se pred fotografima u svijetlom looku marke Dôen: u širokim bijelim trapericama i bluzi u krem ​​boji. Svijetle hlače i bluzu je upotpunila sa žutim cipelama.

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh