© Instagram @overglowedit
© Instagram @overglowedit //

© Instagram @overglowedit

Kroz prošlu godinu promjenilo se mnogo trendova, od milky white manikure i glazed chrome izgleda, a među zadnjima se pojavio i trend mašni na noktima. Sada se pojavio novi trend koji je inspiriran prizorima iz prirode. Riječ je o aurora manikuri koja je nastala po uzoru prema fenomenu iz prirode, aurori borealis, koja se viđa na sjevernoj polutci. Izgledom aurora manikura neodoljivo podsjeća na hit manikuru od prošle godine, glazed nokte, jer ima isti efekt presijavanja. 

Kako izgleda aurora manikura?

Ako ste ljubitelj neobične manikure koja ubada u oči, neka ova manikura bude inspiracija za vaš sljedeći odlazak u salon. Riječ je o svjetlucavoj manikuri za koju se koristi sjaj u prozirnom gelu koji se presijava kada pomičete ruke. Tada se postiže efekt polarne svjetlosti, a baš kao i polarna svijetlost, mogu se koristiti različite boje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiki | Nail Artist (@kikilanail)

Za ovu manikuru koristi se još jedan naziv, ice nails, zbog ledenog efekta koji se postiže kada se manikura presijava. Mnoge manikura podsjeća i na 3D efekt koji daje dozu zaigranosti vašim noktima. Aurora manikura isticati će se uz svaki outfit i plijeniti pozornost svih prolaznika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUCA 🥣 ゆか (@yuca_814)

Da bi se u potpunosti stvorio efekt polarne svijetlosti, zadnji koraci su stavljanje gela i holografske folije koja daje 3D efekt i zbog koje se manikura sjaji. Ovo je slojevita manikura stoga je i bitna priprema noktiju prije samog nanošenja laka - bitno je da imate njegovane nokte kako bi u potpunosti uspjela. 

Ljepota