@emilietommerberg
Instagram //

@emilietommerberg

Vjerujete li serumima za rast trepavica i obrva? Moram priznati da ja ne vjerujem ili barem pola života nisam vjerovala jer svaki serum koji kupim, neovisno o brendu, jednostavno ne radi svoj posao. Nasuprot, samo mi zamasti trepavice i obrve, pa sam ih čak i prestala koristiti rano ujutro i ako ih stavim, to činim samo prije spavanja. No, prije možda nekih pola godine, sestra mi je otkrila The Ordinary Multi-Peptide serum za rast trepavica i obrva i iako sam na početku bila malo skeptična, odlučila sam mu dati priliku.

12,84 eur.
The Ordinary

12,84 eur.

Rezultati su me stvarno iznenadili budući da prirodno imam guste, ali male trepavice koje mi se (osim ako ne nanesem 10 slojeva maskare) često izgube na licu. Odnosno, jedva su primjetne, no nakon dva-tri tjedna korištenja spomenutog seruma, moram priznati da je razlika bila ogromna. To me iznenadilo, pa kako bih otkrila razlog zbog kojeg ovaj serum ipak radi svoj posao, bacila sam se u istraživanje sastojaka, odnosno čitanje deklaracije.

Ovaj serum na bazi vode formuliran je s pažljivo odabranim peptidima, kompleksima i ekstraktima koji potiču jačanje dlačica i povećavaju njihov volumen. Sastav također uključuje komplekse s cinkom i ekstraktima ariša i čajevca, te kofein, što dodatno potiče rast i zdravlje dlačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teresa Albero (@teresaalbero_)

Ono što ovaj serum izdvaja je njegova lagana, nemasna tekstura koja se lako upija i omogućuje vam da ga koristite i prije nanošenja ostalih proizvoda za njegu kože. Također, važno je napomenuti da je proizvod veganski i ne sadrži alkohol, ulja, silikone ili gluten, što ga čini prikladnim za manje-više sve tipove ljudi.

Način korištenja seruma

Za optimalne rezultate, preporučuje se nanošenje seruma ujutro i navečer na čisto i suho područje obrva i linija trepavica. Tanak sloj seruma dovoljan je za njegovo djelovanje, pa nemojte pretjerivati kako ne biste imali neželjene reakcija na sastojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum obećava poboljšanje punoće, volumena i zdravlja vaših obrva i trepavica, a iz osobnog iskustva mogu reći da bi se ovaj proizvod definitivno trebao naći u beauty torbici svih skincare junkieja.

Ljepota