Marine Serre
Launchmetrics //

Marine Serre

Svaki horoskopski znak doživljava ovaj period na svoj način, koji oblikuje naše reakcije i ponašanje na različite načine. Evo kako će se Mjesec u Škorpionu odraziti na svaki znak Zodijaka i što nam to donosi u današnjem dnevnom horoskopu.

Ovan 

Najbolje je zadržati tajne tijekom Mjeseca u Škorpionu. Budite oprezni s dijeljenjem svojih ideja, misli i informacija koje želite zadržati privatnima. Pokušajte biti promišljeni u odabiru povjerljivih osoba i obratite pažnju na znakove koji vam mogu pomoći u prepoznavanju pouzdanih ljudi.

Bik 

Ljubav ima moć promijeniti perspektive. Za vrijeme Mjeseca u Škorpionu, možda osjećate potrebu za privremenim povlačenjem iz veze. Ponekad je izazovno nositi se s ljubavnim situacijama kada su emocije intenzivne. Otvorite prostor za sebe ili partnera, iako to može biti zahtjevno. Prostor je dragocjen poklon koji omogućuje introspekciju i razmatranje vlastitih osjećaja i želja za budućnost.

Blizanci 

Usmjereni ste na svoje zdravlje, Blizanci. Tijekom ovog Mjeseca u Škorpionu, osjećate motivaciju za postizanjem najbolje verzije sebe. Započnite s malim koracima koje lako možete poduzeti. Isprobajte kuhanje kod kuće, birajte zdravije namirnice te uživajte u sunčanju dok izbjegavate stres. Ove male promjene donose značajne beneficije za vaše zdravlje i blagostanje.

Rak 

Otvoreni ste za radost! Mjesec u Škorpionu donosi vam prilike za uživanje i sreću. Prepustite se dobroj glazbi, inspirativnim citatima i meditaciji. Okružite se prijateljima koji vas podržavaju i isijavaju pozitivnost. Istaknite se umjetničkim ili zanatskim aktivnostima te planirajte zabavne ljetne aktivnosti koje će vam donijeti radost.

Lav 

Vaša skrbna strana dolazi do izražaja danas i tijekom Mjeseca u Škorpionu. Važno vam je osigurati sigurnost i dobrobit onih koje volite. Iako ne možete kontrolirati postupke drugih, možete biti primjer koji želite da slijede. Iznesite svoje mišljenje, ali dopustite drugima da sami donesu svoje odluke.

Djevica 

Djevice, ovo je vrijeme za introspekciju. Mjesec u Škorpionu naglašava vašu intuitivnu prirodu. Sada je idealno vrijeme za vođenje dnevnika i povezivanje s vlastitom unutarnjom biti. Prepustite se tišini, sjednite na mirno mjesto i dopustite umu da se isprazni. Ne bojte se isključiti telefon ili dopustiti mislima da slobodno lutaju dok ne osjetite jasnoću i emocionalnu otvorenost za primanje univerzalnih poruka.

Vaga

Vaša privatnost je važna, ali također imate potencijal biti velikodušni i ljubazni prema drugima. Mjesec u Škorpionu potiče vas da napravite inventar svojih posjeda. Znati što imate može vam pomoći odlučiti što želite podijeliti, što želite zadržati za sebe te gdje vam nedostaje određena roba. Ako dosad niste dokumentirali svoje dragocjenosti ili vrijedne predmete poput nakita, kolekcionarskih predmeta ili umjetnina, sada je pravo vrijeme da to učinite.

Škorpion 

Ti si jedinstvena individua, Škorpione. Kada Mjesec obasja tvoj znak, osjećat ćeš se potaknuto da promijeniš nekoliko aspekata svog života. Od odjeće koju nosiš do boje kose i knjiga koje čitaš, sve to služi kao sredstvo za osobni razvoj i samopoboljšanje. Spreman si za rast, stoga je vrijeme da poduzmeš korake prema tome. Isplaniraj nešto novo.

Strijelac

Tijekom Mjeseca u Škorpionu, imate opciju da se oslobodite prošlosti - možete otvoreno razgovarati o njoj, odlučiti je zadržati za sebe ili jednostavno pustiti da se stvari zakopaju u vašem srcu i zaborave. Određene situacije možda više neće zahtijevati raspravu ili rješavanje. Možda primjećujete da je ljutnja ili osjećaj izdaje nestao. Možda čak i ne želite priznati probleme iz prošlosti. Shvatili ste da ste izrasli iz potrebe za traženjem pravde, pa bi vam možda bilo korisno pustiti to da ode.

Jarac 

Ponekad jednostavno možete osjetiti da je nekome suđeno da zauvijek ostane u vašem životu. Mjesec u Škorpionu donosi snažnu energiju u vaša prijateljstva. Možda ćete kratko susresti osobu i osjetiti nešto posebno ili magnetsko, no trenutno nije pravo vrijeme ili niste sigurni kako će se ta osoba uklopiti u vaš život. Ovo je vrijeme za povjerenje. Vjerujte da će vas univerzum ponovno spojiti kad sve bude kako treba.

Vodenjak 

Radno mjesto može biti izvrsno okruženje za ostvarenje svoje životne svrhe. Tijekom Mjeseca u Škorpionu, postoje i druge aktivnosti koje možete poduzeti u slobodno vrijeme kako biste proširili svoj utjecaj u svijetu. Razmislite o pokretanju bloga ili malog biltena povezanog sa svojom web stranicom. Pridružite se klubu knjiga ili postanite aktivniji u svojoj profesionalnoj grupi kako biste upoznali ljude koji dijele istu strast kao i vi i s kojima možete raspravljati o temama koje volite.

Ribe 

Koja tema vas najviše intrigira? Mjesec u Škorpionu potiče vas da je dublje istražite. Započnite zapisivanjem svojih pitanja. Potražite relevantnu literaturu ili članke. Razmislite o gledanju filmova koji se bave tom temom ili praćenju stručnjaka u tom području. Ako postoji povezana online zajednica ili klub, razmotrite pridruživanje grupi na platformama poput Facebooka, Reddita ili Quora. Aktivno se uključite i podijelite svoja razmišljanja ili pružite pomoć novim članovima koji žele naučiti više o toj temi.

Horoskop