Lea Michele
imaxtree //

Lea Michele

Samo tjedan dana nakon što je najavila svoju drugu trudnoću, glumica i pjevačica Lea Michele pojavila se na događanju Association for Frontotemporal Degeneration’s Hope Rising Benefit u New Yorku, a svojim chic i neopterećenim trudničkim lookom je privukla pažnju svih prisutnih. 

Lea je zablistala u dugoj fluidnoj haljini brenda Michael Kors iz prošlogodišnje proljetne kolekcije inspirirane 70-ima, a haljinu su osim lepršavog dizajna, obilježila otvorena leđa kao i debeli zlatni ovratnik u obliku kruga. Tomato crvena tkanina prekrasno je padala, stvarajući vizualno moćan dojam, a opet dovoljno elegantan da je do izražaja došao ležeran stil glumice. 

Lea Michele
imaxtree

Lea Michele

Haljinu je iskombinirala sa zlatnim dodacima koji su se savršeno slagali s metalnim detaljem na haljini. Na ruci je nosila debelu zlatnu narukvicu, dok je uz pomoć statement prstena dodala dozu glamura ovom na izgled jednostavnom looku. Kako bi upotpunila zlatno crvenu priču, Michele je obula par zlatnih šiljastih potpetica koje su suptilno virile ispod crvene tkanine. 

Lea Michele
Imaxtree

Lea Michele

Moramo napomenuti kako je ovo Leina drugu trudnoća koju je vješto skrivala samo nekoliko dana prije na još jednom događaju na kojem se pojavila u jednako stylish haljini brenda Khaite. Tako svakim javnim nastupom Lea nastavlja očaravati obožavatelje sa svojim besprijekornim modnim odabirima, ostavljajući nas u iščekivanju za sve sljedeće sjajne trudničke lookove. 

Moda