Dua Lipa
Chanel/ //

Dua Lipa

Dua Lipa je još jednom privukla pažnju svojim chic outfitom. Ovoga puta na prestižnoj Gala večeri Time 100 u New Yorku na kojoj je dokazala sposobnost prilagođavanja nešto elegantnijim lookovima u kojima je ne viđamo tako često. Poznata po svom edgy street stilu, pjevačica je iznenadila sve odabirom sofisticirane i blještave Chanel haljine uske siluete koja joj je savršeno pristajala.

Dua Lipa
Chanel/

Dua Lipa

Haljina je imala prekrasne cvijetno-čipkane ukrase, dramatičnu crnu mašnu i izrezane detalje, pa je pomoću nje Dua jako dobro uhvatila suštinu večeri. Za izradu hljine bilo je potrebno oko 1000 sati i 45 000 izvezenih elemenata što je uistinu impresivan podatak, a cijeli outfit Dua je upotpunila modnim dodacima poput elegantne ogrlice i blistavih dijamantnih prstena brenda Tiffany & Co., i tako dodala još jedan dašak luksuza svom već glamuroznom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Stilizirana od strane talentiranog Lorenza Posocca, Dua dosljedno očarava svojim jedinstvenim stilom i nepokolebivim  samopouzdanjem, pa nas ne iznenađuje što je upravo ova pop ikona prema Time magazinu proglašena jednom od 100 najutjecajnijih ljudi u zabavnoj industriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Kao jedno od najuzbudljivijih lica u industriji, Dua Lipa nastavlja utvrđivati svoj status modne ikone, bez napora spajajući sofisticiranost sa (sad već prepoznatljivom) oštrinom koja savršeno odražava njezinu autentičnost. Svaki put kad se pojavi, ostavlja trajan dojam, pa jedva čekamo vidjeti što nam je pjevačica pripremila za nadolazeću Met Galu. Tko zna, možda nas iznenadi s nekim arhivskim Chanelom.

Pop kultura