Dove Cameron i Damiano David
//

Dove Cameron i Damiano David

Odlazak na Met Galu sa svojom boljom polovicom uistinu je trenutak koji će brojne poznate osobe pamtiti cijeli život. Iako su neke od najvećih zvijezda ove godine odlučile prošetale crvenim tepihom same, neki su ipak prigrlili sve čari života u dvoje i zajedno servirali odlična modna izdanja o kojima će se još dugo pričati. Možemo reći kako je većina ispoštovala temu, a tko sve ove godine ulazi u kategoriju najbolje odjevenog para, doznajte u nastavku!

Nicole Kidman i Keith Urban

Nicole Kidman i Keith Urban zračili su bezvremenskom elegancijom u komplementarnim crno-bijelim kombinacijama. Glumica je ukrala pozornost u zapanjujućoj Balenciaga crno-bijeloj haljini ukrašenoj pernatom crnom suknjom i upotpunjenoj elegantnim bijelim rukavicama do lakta. Urban je odabrao klasično crno odijelo naglašeno bijelom leptir mašnom, savršeno dopunjujući Nicoleinu kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Gabrielle Union i Dwayne Wade

Gabrielle je nosila Michael Kors haljinu s ombré uzorkom, a kao totalni kontrast, Dwayne se odlučio za elegantno ljubičasto odijelo ukombinirano s bijelom majicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Georgina Chapman i Adrien Brody

Jedan od najbolje odjevenih parova večeri su definitivno Georgina Chapman i Adrien Brody. Chapman je zasjala u slojevitoj plavo-crnoj haljini od tila bez rukava, Adrienom je nosio crni smoking Maison Margiela, leptir mašnu i veliki srebrni broš.

Profimedia

Christian Cowan i Sam Smith

Christian i Smit savršeno su parirali jedno drugome u crno-bijelim kombinacijama. Posebno nam je za oko zapela Smithova crna suknja od šifona i cvjetni detalji na blejzerima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Times Fashion & Style (@nytstyle)

Dove Cameron i Damiano David

Dove i Damiano su nam priredili pravo iznenađenje u Dieselu. Dove je zablistala u dekonstruiranoj cvjetnoj haljini dugih rukava, a Damiano joj je uspješno parirao u crnom odijelu s izrezima od čipke.

Dove Cameron i Damiano David

Dove Cameron i Damiano David

 

 

 

Pop kultura