Cardi B
Profimedia //

Cardi B

Prvi ponedjeljak u svibnju rezerviran je za modni događaj godine- Met Galu. Tema ovogodišnjeg izdanja Met Gale bila je Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, a ono što nas je posebno razveselilo ove godine su modne kreacije koje odgovaraju temi. Brojni glumci, pjevači, ugledni ljudi iz modne industrije okupili su se povod najvećeg modnog događaja godine. 

Posljednjih godina u glavnom fokusu Met Gale nisu samo haljine nego i trenuci koje na prvu možda ni ne vidimo, a često znaju biti vrlo zanimljivi. Vjerojatno jedno od najpoznatijih pravila Met Gale je da nitko od uzvanika ne smije imati mobitel no bilo je slučajeva kada smo mogli vidjeti pokoji selfie na društvenim mrežama ili razgovor između Jacka Harlowa i Emme Chamberlain. 

Izdvojili smo nekoliko trenutaka koji su obižlježili Met Galu 2024.!

Cardi B je punila mobitel

Iako su mobiteli strogo zabranjeni na Met Gali čini se kako je Cardi B našla način da to pravilo prekrši. Prije nego što je izašla na red carpet i pokazala svoju haljinu, reperica je pričekala nekoliko trenutaka da napuni mobitel što je oduševilo sve na društvenim mrežama.

Loewe bus

Modni brend bio je sponzor večeri pa je tako prijevoz do Met Gale bio osiguran njihovim autobusom. Tu priliku su iskoristili glumci Dan Levy, Ayo Edebiri, Omar Apollo, Mike Faist i Josh O'Connor, a zahvaljujući Omaru Apollu koji je objavio selfie iz autobusa mogli smo vidjeti njihove modne odabire večeri prije izlaska na red carpet. Slučajno ili ne, vrlo simpatičan trenutak!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by omar apollo (@omar.apollo)

Zendaya je imala dvije kreacije

Jedna od najiščekivanijih kreacija večeri zasigurno je bila Zendaya koja ni ovog puta nije razočarala. Na samom početku večeri se prvo pojavila u plavo-zelenoj kreaciji s potpisom Maison Margiele, a onda je imala svoj Lady Gaga moment te je još jednom zablistala u vintage kreaciji Gallianu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial_)

Izostanak najvećih zvijezda

Nagađalo se da će se Rihanna pojaviti u nekoj arhivskoj kreaciji i ponovno oduševiti, ali pjevačica se na kraju nije pojavila jer je bila sprječena zbog bolesti. Osim Rihanne, ovogodišnju Met Galu propustila je Bella Hadid, Hailey Biber, Blake Lively, Beyonce te brojni drugi A-list celebrityi. 

Met Gala ili obiteljsko okupljanje

Za članove obitelji Kardashian-Jenner, Met Gala je još jedna prilika za obiteljsko okupljanje. To je potvrdila i Kim kada je u intervjuu za Vogue izjavila da se najviše veseli vidjeti njezine sestre. Već godinama na Met Galu dolaze Kim, Kendall i Kylie, 2022. red carpetom su prošetale sve sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Prvi red carpet kao par

Sabrina Carpenter i Barry Keoghan službeno su potvrdili da su par na stepenicama Metropolitan muzeja. Već se dugo šuška o njihovoj vezi, a ni par se nije previše skrivao od javnosti no Met Galu su iskoristili kao događaj na kojem će prisustovati kao par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Pop kultura