Launchmetrics //

Proizvodi na prirodnoj bazi su u posljednje vrijeme sve popularniji, a i mi smo se odlučili u svoju rutinu uvesti brojne proizvode koji spadaju pod ovu skupinu. Povratak starinskim načinima izrade u spoju s novim tehnologijama, zaista stvara čuda u bočici. Prirodno ne znači uvijek bolje, ali kada su u pitanju proizvodi za njegu kože nerijetko nam se pokazalo kao pun pogodak.

Predstavljamo vam nominirane proizvode u rubrici Natural Cosmetics. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.

A-DERMA: Biology Hyalu Serum 3u1

A-DERMA BIOLOGY HYALU serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju, nije ljepljiva i brzo se upija. Zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima HYALU serum 3u1 ima trostruko djelovanje: hidrira, čini kožu punijom i ojačava kožnu barijeru. Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno na lice, vrat i područje oko očiju. Uz 99% prirodnih sastojaka te bez sastojaka životinjskog podrijetla, ovaj proizvod nosi oznaku A - GREEN IMPACT INDEXA što znači da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini.

LEONOR GREYL: Regenerescence Naturel

Jean-Marie Greyl nastavio je istraživati probleme vlasišta, ulažući sve svoje vještine i znanje o biljnim uljima u ovaj inovativni proizvod koji je predstavijen 1994. Régénérescence Naturelle je koktel biljnih i eteričnih ulja cvijeća i voća te je 100% prirodni proizvod koji potiče i poboljšava uklanjanje problema vezanih za ispadanje kose. Ovaj ekskluzivni proizvod s ciljanim djelovanjem posebno je omiljen među osobama s problemima vlasišta poput ispadanja kose. Ne sadrži konzervanse, pročišćava i oživljava vlasište, smanjuje perut i jača kosu. 

IMMORTELLA: Ulje za brončanu put

Prirodno ulje za tamnjenje kože koje ubrzava proces dobivanja preplanulog brončanog tena. Njegujuće ulje za sjajnu i mekanu brončanu kožu koje se odmah upija. Dragocjeni ekstrakti mrkve i orahove ljuske u maslinovom ulju štite kožu od isušivanja i doprinose bržem postizanju brončane puti. Bez UV filtera. Za kožu koja dobro podnosi sunce.

Prednosti:

-njeguje i hrani kožu, bez masnih tragova

-ubrzava preplanuli izgled kože

Ključni sastojci:

Macerat mrkve i orahove ljuske u maslinovom ulju – najbolja kombinacija za postizanje brončane puti

Ekstrakt mrkve – iznimno bogat beta-karotenom, potiče sintezu melanina

Ulje lješnjaka – brzoupijajuće ulje bogato vitaminom E. 

GAMARDE: Elixir Hydratant

Hidrirajući serum za lice može se koristiti sam, kao najnježnija hidrirajuća krema, koja ostavlja kožu svilenkasto glatkom, ali i ispod nekih drugih proizvoda. U kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije Gamarde Active Hydration, moćan je pojačivač hidracije. Sadrži hijaluronsku kiselinu biljnog podrijetla i aloe veru s umirujućim svojstvima. Francuska, organski certificirana dermokozmetika Gamarde temelji se na znanstvenom pristupu njezi kože. U sinergiji dubinskog poznavanje fiziologije kože i visoke stručnosti u kreiranju formulacije, Gamarde kombinira sastojke 100% prirodnog podrijetla, organske biljne aktivne sastojke i termalnu vodu s lokaliteta na jugozapadnu Francuske Gamarde-Les-Bains.

JOUJOU BOTANICALS: Absolute Berry ulje za lice s Bio Retinolom

Alternativa Retinolu u obliku organski certificiranog visoko nutritivnog ulja za lice, klinički dokazano pruža isti učinak retinola

ali bez nuspojava i iritacija. Sadrži biljke motar i bakuchi koje pružaju intenzivnu njegu, toniraju kožu i smanjuju bore. 

UCHKA: Rich Cream

Rich Cream je 24-satna hanjiva krema namijenjena njezi zrele kože. Umanjuje bore, ujednačava ten, dubinski hidratizira sve slojeve kože, njeguje i oplemenjuje kožnu barijeru podržavajući mladenački izgled lica. Krema je  baršunaste teksture, lagano se razmazuje, brzo upija te obnavlja prirodnu blistavost kože. Obilje anti-ageing prirodnih sastojaka sinergijski postižu izvanredne učinke za mladolik izgled i zdravlje tena.

OLIVAL: Ekstra hidratantna krema Smilje za sve tipove kože

Ekstra hidratantna krema Smilje prilagođena je gotovo svim tipovima kože. Koristi se u dnevnoj rutini njege, a brzoupijajuća formulacija čini je izvrsnom podlogom za šminku. Nakon nanošenja koža je ugodno glatka i svilenkasta. Hidratizira, hrani i štiti kožu od isušivanja. Naglašen učinak dubinskog vlaženja kože i prozračna tekstura Ekstra hidratantne kreme Smilje temelje se na djelovanju eteričnog ulja smilja, ulja jojobe, pšeničnih klica te ekstrakata mrkve i matičnjaka.

Ključni sastojci: 

ETERIČNO ULJE SMILJA potiče mikrocirkulaciju, doprinosi obnavljanju i dugoročnoj revitalizaciji kože.

ULJE JOJOBE srodno je prirodnoj masnoći kože, vrlo se lako upija, hrani i štiti.

ULJE PŠENIČNIH KLICA potiče regeneraciju kože, dubinski hrani i njeguje, djeluje antioksidativno. Dugoročno djeluje i na pojavu bora.

EKSTRAKT MRKVE bogat je beta-karotenom, a izuzetno dobro djeluje kod suhe kože kojoj je potrebno obnavljanje.

EKSTRAKT MATIČNJAKA (MELISE) uravnotežuje stanje kože i doprinosi prirodnoj revitalizaciji.

FRANKLY GOOD: Milky Splash maslac za skidanje šminke i nečistoća s lica

Milky splash, inovativan maslac za skidanje šminke i čišćenje lica topi sve tragove šminke i prljavštine, a kožu čini mekom, čistom i hidratiziranom. Sastav Milky splasha skinuti će i vodootpornu šminku, te SPF. Može se koristiti i za njegu okoloočnog područja, usana i drugih dehidriranih područja lica, a pogodan je i za mješovitu kožu.

FRANKLY GOOD: Watermelon Smooth Tretman za usne u boji

Tretman za usne u boji pruža vam dnevnu pigmentaciju i njegu usana. Naglašava prirodan izgled vaših usana i ostavlja sjaj u boji. Izvanredna kombinacija ulja - maslinovog lista, grožđanih sjemenki, bademovog, kokosovog i ulja sjemena ricinusa, shea maslac, te kozje mlijek može pružit će tvojim usnama cjelodnevnu zaštitu i sjajan pigmentirani završetak. Obnavlja, hrani i  hidratizira usne, podupire prirodno obnavljanje barijerne funkcije kože, smiruje iritaciju, a koža postaje meka i baršunasta.

Elle Beauty Awards