Instagram @kikomilano
//

Instagram @kikomilano

Mi smo i dalje pod dojmom prvog djela nove sezone Bridgertona i s nestrpljenjem čekamo drugi dio. U iščekivanju drugog djela analizirali smo sve detalje u seriji koja je savršena za sve ljubitelje povijesno-ljubavne drame, ali i mode. Elegantne raskošne haljine u seriji ostavljaju nas bez daha, a glavna zvijezda treće sezone Penelope Featherington doživjela je glow-up. Osim što ju ne vidimo više u žutim haljinama i citrusnim nijansama ono što nas je posebno oduševilo je njezin make-up. Od sada zahvaljujući Kiko Cosmeticsu možete sami rekreirati sve make-up lookove iz popularne serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIKO Milano Official (@kikomilano)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIKO Milano Official (@kikomilano)

Kiko Cosmetics predstavio je novu limited edition kolekciju koja je inspirirana popularnom Netflixovom serijom Bridgerton. Obožavatelji serije tako će sada dobiti priliku osjećati se kao dio serije uz razne palete sjenila, maskara i eyelinera s kojima se može postići look glavnih likova. Nijanse inspirirane Bridgertonom odišu bogatim pigmentima koji ostavljaju elegantan i profinjen dojam. 

Palete sjenila pune su baršunastih, metalik i šljokičastih nijansi koje su idealne za ljetne mjesece ispred nas, a s njima se istovremeno svatko može osjećati kao član visokog društva. Kolekcija sadrži proizvode za lice poput hidratantne baze, Instamoisture pudera ili korektora. Kombinacija rumenila i highlitera iz ove kolekcije će vas posebno oduševiti, a sjenila rozih nijansi savršena su za ljeto. 

Izdvojili smo nekoliko naših favorita iz ove limited edition kolekcije!

Ljepota