Pamela Anderson
Profimedia //

Pamela Anderson

Pamela Anderson, ikonična zvijezda serije Baywatch, pojavila se na Met Gala večeri u očaravajućoj Oscar de la Renta haljini s kojom je savršeno interpretirala temu "Garden of Time". Zavodljiva asimetrična haljina u svijetlo bež boji pomogla je Pameli da  se na trenutak transformira u pravu šumsku princezu, lako kombinirajući eleganciju s fantazijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Ova na izgled jednostavna baletna haljina, bila je upotpunjena s delikatnim ukrasima i složenim detaljima koji su doprinijeli njezinoj čaroliji. Kada je pogledate iz bliza, jednostavno morate ostati impresionirani nakitom koji je krasio cijelu odjevnu kombinaciju, posebno zavodljivim komadima koji su se nalazili iznad njezina boka i okolo vrata.

Također, ono što je upotpunilo cijeli look su pernati dodaci za kosu koje je Pamela savršeno uklopila s ostatlim elementima, pa je tako evocirajući sliku čarobne šumske vile, uspjela sadržati jednostavnost i minimalizam po kojem je i inače poznata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Unatoč nedavnoj preferenciji da se pojavljuje bez šminke na modnim događanjima, ovoga puta glumica se ipak odlučila za suptilan make-up iza kojeg stoji Pat McGrath. Ovim potezom je poslala jasnu poruku kako ne smatra da je šminkanje nužno nešto loše, dok god je to napravljeno s mjerom i ukusom, kojeg Pamela nesumnjivo posjeduje. Nenametljiva šminka nadopunila je njezinu prirodnu ljepotu i dodala dodir glamura savršeno balansiranom izgledu na granici bajkovitosti i nosivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Kako je i sama otkrila, inspiracija iza haljine krije povezanost s prirodom koja se proteže izvan teme samog događaja. Kao strastvena vrtlarica, Pamela pronalazi utjehu i radost u uzgoju vlastitog povrća, pa su joj zapravo elementi iz vrta poslužili kao vodilja za realizaciju ovog look-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Možemo reći kako je Pamele uspješno debatirala na Met Gali 2024., pa jedva čekamo vidjeti koja nas sve izdanja od nje očekuju u budućnosti jer ako je Anna više od 20 sekundi gledala u njezinu kombinaciju, mjesto na Met Gali sljedeće godine joj je zajamčeno!

Moda